A keresztapus

Egy szerelmes férfi még a maffiával is képes szövetkezni

Udvarhelyi Híradó - - ORAJÁNLÓ - FORRÁS: PORT.HU

Mickey, a gyanútlan műkereskedő szerelmes lesz egy szép New York-i lányba, Ginába, aki viszont egy gengszter lánya. A lány a férfi házassági ajánlatát csak úgy fogadja el, ha megígéri, hogy ő soha nem válik bűnözővé. Könnyű megígérni, de nehéz megtartani.

Michael Felgate, a New Yorkba szakadt angol pasas egy aukciósháznál vezet árveréseket. Fülig szerelmes, ezért három hónapnyi randizgatás után úgy dönt, hogy összeszedi minden bátorságát, és megkéri barátnője, Gina kezét. Legnagyobb elképedésére azonban a lánytól azt a választ kapja, hogy bár nagyon szereti őt, sohasem mehet hozzá. Michael kétségbeesésében felkeresi barátnője apját, Franket, aki egy kis éttermet futtat az olasz negyedben, ahol csupa nem túl bizalomgerjesztő olasz– amerikai fószer fogadja őt kitörő lelkesedéssel. Frank úgy üdvözli őt mint jövendőbeli vejét, és lassan Michaelnek is leesik a tantusz, hogy miféle családba készül beházasodni. Némi művészi pénzmosásra szánja rá magát Vito, a legfőbb keresztapa, éppen Michael cégét megcélozva. Vito fiának ocsmány képeit

kellene megforgatni, de a tervek összeomlanak, amikor a fiút véletlenül lelövik. Ám a szerelem mindennél fontosabb számára, ezért még arra is képes, hogy részt vállaljon a maffia kétes ügyleteiben. Sorozatos félreértések folytán a csendes Michaelt egy hírhedt Kansas City-beli nehézfiúnak vélik, akivel állítólag nem egyszerű elbánni. Úgyhogy Michael számára nincs más hátra, mint hogy elsajátítsa a maffiás szokásokat és beolvadjon a családba.

Az 1999- es amerikai– angol vígjáték ma este 11 órától a DUNA Televízióban látható.

Michael bátortalan, de tévedésből nehéz és legyőzhetetlen fiúnak tartják

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.