Hova menjünk?

Vásárhelyi Hírlap - - AKTUÁLIS - SZÁSZ CS. EMESE

Ma este 8 órakor folkest lesz a Jazz Clubban. Szervező: Világló Egyesület. Muzsikál a kolozsvári Donát zenekar, közreműködik Kásler Magdi. Az est során a vásári hangulatot idézve lehetőség nyílik kézműves tárgyak vásárlására is.

Csütörtökön este 7 órakor a Maros Művészegyüttes kövesdombi előadótermében operettgálaesten vehetnek részt az érdeklődők. Fellépnek a Budapesti Operettszínház művészei: Bódi Barbara, Oszvald Marika, Peller Károly. Jegyek elővételben a Maros Művészegyüttes jegypénztáránál kaphatók. Érdeklődni a 0746-540 292-es telefonszámon lehet.

Életterek a jövőből címmel nyílik fotókiállítás csütörtökön 18 órakor Marosvásárhelyen a Bernády Házban. A kiállításon a Fókusz Öko Központ által meghirdetett versenyre beküldött, a zsűri szerint legjobbnak ítélt fotók láthatók. A kiállítást megnyitja Hajdu Zoltán, a Fókusz Öko Központ ügyvezető elnöke, Both Gyula, a Marx József Fotóklub elnöke. A díjátadót 18.30kor tartják, ezt követően a kiállítás által felvetett kérdésekről kezdődik beszélgetés.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.