Osszuk meg az ünnep örömét!

Vásárhelyi Hírlap - - AKTUÁLIS -

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház az előző évek hagyományához híven, immár hetedik alkalommal szervezi meg az Osszuk meg az ünnep örömét! című kampányt, amelynek keretében a színház művészei a nézőkkel összefogva próbálják szebbé tenni a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Idén újból a Szent Erzsébet Egyesületet kívánják segíteni, amelynek családias típusú házaiban Pál atya ferences szerzetes gondozásában árva, félárva vagy elhagyott gyermekek élnek. A színház munkatársai leginkább tartós élelmiszert ( lisztet, cukrot, olajat, rizst, száraztésztát, konzervet, édességet) gyűjtenek, amelynek a gyermekközösségek hosszabb távon is hasznát vehetik. Az adományokat november 29., szerda és december 14., csütörtök időszakban lehet elhelyezni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi és kistermi bejáratainál, valamint a Tudor negyedbeli és a Dózsa György utcai Merkúr üzletekben található gyűjtőládákba. A csomagokat Pál atya gyermekei a december 19-én tartandó színházi foglalkozás alkalmával veszik majd át a művészektől.

A színház munkatársai a megajándékozott gyermekek nevében is köszönetet mondanak mindazoknak, akik idén is bekapcsolódnak az Osszuk meg az ünnep örömét – 2017 kampányba, valamint a Merkúr üzletláncnak az együttműködésért!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.