Viva (Romania)

METAXA BY LOVEGREECE

Arămiul intens al apusului de soare și albastrul nemărginit al mării s-au întâlnit în noua ediție limitată METAXA by LoveGreece, a cărei aromă fină și elegantă îți aduce în suflet spiritul verii și dulcele farniente al vacanței.

-

Natura specific grecească este perfect surprinsă în noua ediție limitată METAXA 7 STELE, al cărei design este creat de LoveGreece, un brand nou, specializa­t pe suveniruri sub formă de îmbrăcămin­te și accesorii pline de stil. Caracterul tipic grecesc, dar și vibrația anotimpulu­i care ne aduce tuturor căldura în suflet și ne face să călătorim fie și cu gândul reprezintă laitmotivu­l emblematic­ei băuturi. Directorul de Marketing al Casei Metaxa, Arnaud Collas, explică ce a determinat ideea colaborări­i cu LoveGreece: „METAXA 7 STELE este unul dintre produsele de seamă ale Casei și ne face plăcere să colaborăm cu un brand de modă tânăr, atât de ancorat în spiritul de viață specific grecesc“.

Atenția la detalii începe chiar de la designul sticlei, care este inspirat de binecunosc­utul „ochi magic grecesc“, în reinterpre­tarea LoveGreece. Unul dintre cele mai populare talismane pe întreg mapamondul, despre ochiul magic, „mati“, se spune că îi protejează pe cei care îl poartă. Iar paleta de culori în alb și albastru te duce imediat cu gândul la Insulele Ciclade și arhitectur­a lor specifică. Toate acestea sunt perfect completate de arămiul intens – culoarea caracteris­tică a METAXA 7 STELE –, ce evocă apusul de soare în lumina magică a verii, reflectată de Marea Mediterană. Și vraja nu se oprește aici... Designul este realizat astfel încât, prin alăturarea a trei ambalaje, este recreată imaginea ochiului magic, fiind astfel sporită vizibilita­tea la raft.

Gustul fructat și generos al METAXA 7 STELE poate fi descoperit savurându-l simplu, cu gheață sau în diferite cocktailur­i răcoritoar­e. Atât aroma sa deosebită, cât și designul special fac din această băutură un cadou perfect pentru cunoscător­i, dar și pentru cei care doresc să savureze o băutură rafinată ce poartă în ea gustul Greciei și al verii.

Pentru mai multe detalii, acceseaz`: www.metaxa.com [i www.lovegreece.gr. Edi]ia limitat` METAXA 7 STELE BY LOVEGREECE este disponibil` \ncepând cu aprilie 2019. www.consuma-responsabi­l.ro

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania