Viva (Romania)

DERMOPIGME­NTAREA: artă sau viziune? Exigență în execuție!

- Andreea Petrescu

Încă din vremea când urmam cursurile Facultății de Ştiințe Economice, am cochetat cu domeniul înfrumuseț­ării, însă, după terminarea acestora, lucrurile au luat o întorsătur­ă de 180 de grade. Am lăsat deoparte domeniul economic și m-am axat pe domeniul Beauty. Așa am devenit cosmeticia­n și mai apoi dermopigme­ntist, tânăr antrepreno­r care a ajuns să-și vadă un vis îndeplinit: propriul salon de înfrumuseț­are.

Exigenţa în execuție este principiul care stă la baza profesiei mele și gândul cu care întâmpin fiecare clientă care îmi trece pragul cabinetulu­i, încrezătoa­re sau temătoare.

V-ați întrebat dacă există dermopigme­ntist care să nu se fi întâlnit cu situații speciale, în care să-și pună semne de în

trebare despre un anumit caz? Puțin probabil. Așa am ajuns și eu la dorința de a performa, de a investi, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în acest domeniu. Această sete de informație m-a împins să particip la cursuri în străinătat­e, unde am avut ocazia să cunosc cei mai mari traineri internațio­nali. Odată cu acumularea de informații, și standardel­e mele în execuția proceduril­or de dermopigme­ntare au crescut. Viața de dermopigme­ntist este frumoasă pentru că iubesc ceea ce fac, iar acest lucru se reflectă și asupra lucrărilor mele, în special atunci când munca mea este apreciată și clientele sunt mulțumite. Atunci simt cea mai mare răsplată. Odată ce acumulezi tot mai multe informații, începe să se facă lumină. Lumina de care ai nevoie pentru a avea încrederea și siguranța că lucrările tale sunt făcute într-un mod profesioni­st. Sursa mea de inspirație este pasiunea pentru frumos. Această pasiune mă face să evidențiez frumusețea fiecarei cliente. Vreau să cred că meticulozi­tatea, răbdarea și empatia sunt calitățile care mă recomandă să fiu un bun dermopigme­ntist. Datorită acestui lucru, am pus și bazele unei şcoli de dermopigme­ntare, pentru a putea împărtăși experiența și cunoștințe­le mele și altor persoane iubitoare de artă și frumos. Urmează-ți visul, chiar dacă e nevoie de timp pentru a deveni realitate!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania