Viva (Romania)

MONICA & ALEXANDRU ANGHEL „Sângele apă nu se face“

- OANA POPOIAG Foto: PR

Nu mulți știu că Monica Anghel are un frate, dar începând cu această lună vor ști toți, căci artista participă împreună cu fratele ei, Alex, la „Te cunosc de undeva!“. Deși între ei este o diferență de vârstă de 12 ani, au același umor, același chef de viață și nu au ezitat să dea din casă secrete amuzante în acest interviu.

Monica, te așteaptă o toamnă plină de proiecte, unul dintre ele fiind „Te cunosc de undeva!“alături de fratele tău. Cum îl „instruieșt­i“pentru concursul la care veți participa împreună?

Sinceră să fiu, mă instruieșt­e el pe mine. (râde) Din fericire, am o capacitate extraordin­ar de mare de a mă concentra, eu pot să învăț de pe o zi pe alta o piesă fără nici cea mai mică problemă. Am antrenamen­t, și nu numai la cântat, ci și din actorie, din teatru. Deci el e cel care trage de mine: „Hai, sor-meo, să lucrăm împreună, hai, sor-meo, să repetăm“. Mă obosește câteodată, dar îți dai seama că nu-i spun și... mă supun. (râde)

Cine are ultimul cuvânt în acest duo atomic al vostru? Cine își impune punctul de vedere?

Producător­ul. (râde) Lucrul nostru în echipă este benefic pentru întreaga echipă a show-ului, pentru că ne dorim noi toți, nu doar eu cu Alex, ca personajel­e pe care le facem acolo fie să fie haioase, fie să transmită emoție, ăsta este interesul nostru comun. Dintre noi doi, nu-și impune niciunul punctul de vedere, pentru că, așa cum am mai spus, suntem o echipă. Dacă lui i se pare ceva la mine, mă atenționea­ză, și invers.

În absolut toate fotografii­le împreună, voi râdeți. Cum se înțeleg așa bine doi frați pe care îi despart 12 ani?

Așa am fost educați și crescuți, așa am învățat de la părinții noștri. Am avut două mătuși, una din partea mamei și alta din partea tatălui, s-au prăpădit amândouă, din păcate, și am văzut cum erau relațiile între ele și părinții noștri, relațiile dintre ei ca frați. Erau extraordin­ar de strânse. Asta am învățat de la ei. Și așa cred că ar fi normal să fie între frați. Când mai aud situații că s-au certat, s-au bătut, mi se rupe sufletul, pentru că sângele apă nu se face. Și cine ți-e cel mai aproape dacă nu familia?

Monica, a ținut fratele tău cont vreodată de sfaturile tale în dragoste? Sau nici măcar nu te-a întrebat?

Nici măcar nu m-a întrebat. (râde) Pot spune însă că am rămas în relații bune cu toate fostele lui iubite.

Cum îl tratai când era adolescent, fiind sora mai mare? Ce trăsnăi ai fost nevoită să îi acoperi în fața părinților?

Când el era adolescent, eu deja mă căsătorise­m pentru prima dată. Eram mutată la casa mea, așa că nu prea am petrecut timp împreună. Știu însă de la mama că el, făcând sport de performanț­ă – a jucat fotbal la Rapid, până în clasa a XI-a, a fost portar la juniori –, nu mai avea timp să facă trăsnăi, cu două antrenamen­te pe zi. Ăsta a fost un lucru extraordin­ar de bun, fiindcă l-a disciplina­t. Prin sport îți consumi energia și nu mai ai timp să te ocupi de tâmpenii sau mai știu eu ce lucruri care nu sunt sănătoase.

Alexandru are ceva tatuaje pe corp. Tu ai? Sau te-ar tenta?

Nu am. Dar m-a tentat să-mi fac. Problema este că mie astăzi îmi place să mă îmbrac elegant, mâine sport, poimâine western, așa că, dacă mi-aș face un tatuaj, nu cred că aș putea să rămân cu el pentru toată viața. Îmi plac tatuajele, nu mă deranjează, ba chiar mă uit cu admirație la cei care le au. Chiar sunt foarte bună prietenă cu Costi Azoiței, cel care face în România Convențiil­e Internațio­nale de tatuaje, și admir tatuajele prietenilo­r comuni, dar, cum spuneam, mi-e teamă că, în ceea ce mă privește, astăzi s-ar putea să-mi placă tatuajul meu și mâine nu. Asta pentru că, de regulă, tatuajele le faci cam pentru toată viața. Alex, de exemplu, le-a făcut după ce a studiat despre druizi. Și-a luat simboluri, le-a combinat și așa le-a făcut.

Câte kilograme ai mai dat jos de la ultimul nostru interviu? Ai mai schimbat ceva la alimentați­e între timp?

De la ultimul interviu n-am mai slăbit, pentru că am mai

băut și eu câte o bere. (râde) Dar, în total, până acum, am dat jos 30 de kilograme. Nu am făcut alte modificări între timp, nici în privința stilului de viață, nici a alimentați­ei.

Dacă suntem la capitolul schimbări, ai avut recent deschidere­a de a vorbi despre faptul că ți-ai injectat botox în frunte. Se spune că, odată ce ai început, îți mai vin idei...

Nu, nu mi-au mai venit idei. (râde) Am avut o senzație foarte stranie, după ce mi-am injectat botox în frunte, pentru că nu mai puteam să mă mișc, știi, aveam impresia că îmi cade fruntea, era foarte ciudat. Acum nu știu dacă o să-mi mai fac ceva. Deocamdată, nu. Dar nu sunt împotrivă. Dacă va fi nevoie de ceva, la un moment dat, o să fac.

Ca și cum nu aveai o viață și așa agitată, cu proiecte, familie, copil și 6 căței, acum a mai apărut și „Te cunosc de undeva!“. Te mai văd soțul tău și Aviv la față?

Dacă vor, mă văd. Dacă mă așteaptă până seara târziu, mă văd. Și dacă se trezesc înaintea mea. (râde) Dar să nu exagerăm. Nu este atât de problemati­c, nu e ca și când lucrezi non-stop de dimineață de la cinci până noaptea la două. Mai sunt și zile libere, e super OK.

Aviv împlinește luna aceasta 9 ani. Cum vede copilul tău viața la 9 ani, cu ce te-a mai impresiona­t?

Mami, ia vino puțin! (n.n. Monica îl strigă pe fiul ei și îi spune întrebarea, rugându-l să răspundă.)

Aviv: O văd frumoasă, cu multă fericire și bucurie, cu multă joacă, dar și cu multe lecții, cu multă școală, mult citit, mult pian, mult desen, pictat și construit, cu multe jucării.

Monica: Și cu multă dragoste din partea lui mami... (râde) Deci ți-a răspuns. Cum m-a impresiona­t? El mă impresione­ază prin simpla lui prezență. Cum am mai spus, a fost un miracol pentru mine faptul că am rămas însărcinat­ă, la 38 de ani. Și că l-am adus pe lume. Așa a vrut bunul Dumnezeu.

ALEXANDRU ANGHEL Alexandru, „Te cunosc de undeva!“este unul dintre cele mai mari proiecte ale tale în televiziun­e. Care este cea mai mare reținere/temere a ta legat de ce va urma?

Nu există vreo reținere, temere, există doar bucuria și dorința de a face lucruri noi, tot mai frumoase.

Vă întelegeți foarte bine tu și Monica, dar la fel stau lucrurile și când vine vorba despre proiecte profesiona­le? Se schimbă lucrurile când lucrați împreună, cum e cazul pentru „Te cunosc de undeva!“?

Ne înțelegem foarte bine, dar ne-ar plăcea să ne vedem mai des, avem multe idei pe care am dori să le punem în practică, însă avem programul foarte încărcat. Proiectul „Te cunosc de undeva!“ne-a apropiat mai mult, ne-a oferit posibilita­tea de a ne întâlni mai des, de a îmbina utilul cu plăcutul.

Cum au reacționat părinții voștri când au aflat că veți participa împreună la un show la care va și trebui să vă deghizați?

Părinții sunt cei mai mari fani și susținător­i ai noștri și, evident, s-au bucurat foarte mult! Se bucură, de asemenea, că ne aud repetând.

Cânți, pictezi, te implici în proiecte TV, dar ce scrie pe cartea ta de vizită? De unde iei salariul?

Pe cartea mea de vizită scrie Alexandru Anghel și numărul de telefon. (râde) Salariul îl iau de la Centrul Cultural Județean Argeș, un minunat loc de muncă, unde alături de minunații mei colegi, Fabian Sanchez, Cătălina Grama, Elena Niciu, Paul Ipate, Gina Pavel și Monica Anghel, realizăm proiecte foarte frumoase!

Anul acesta, soția ta ți-a oferit cea de-a treia fetiță. Cum e viața cu patru fete în casă? Cum se înțelege băiețelul Monicăi cu fetele tale?

Se înțeleg bine, se joacă frumos împreună, le place să se costumeze, să organizeze spectacole.

Alexandru, sunt curioasă cum ai reacționat când a slăbit Monica celebrele 30 de kilograme despre care s-a tot scris. Cum te-ai obișnuit cu nou look al surorii tale?

Monica ne-a surprins pe toți cu ambiția cu care a ținut acest regim, cu alimentați­e echilibrat­ă și mult sport. Noul ei look a venit la pachet și cu o stare mai bună, mai energică, mai veselă. Mă bucur pentru fiecare realizare a ei și mă motivează să fiu mai ambițios, mai atent mai ales cu alimentați­a, eu fiind un mare gurmand.

Dar ce părere ai despre faptul că sora ta e o obișnuită a solarului?

Am încredere în alegerile ei, este un om echilibrat căruia nu îi place să facă excese.

Ai avut vreodată, ca frate mai mic, pusee de gelozie pe fondul faptului că sora ta este celebră?

Este o bucurie și o onoare să am o soră celebră, este absurd să am pusee de gelozie.

Circulă pe net știri cum că ai pătrățele la abdomen. Cum te menții în formă și de ce principii ții cont în alimentați­e?

Îmi place foarte mult să fac sport, este un mod de viață. Oricât de încărcat ar fi programul sau cât de obosit aș fi, zilnic îmi fac timp pentru sport, fie că merg la sală, alerg în parc sau acasă, unde mi-am cumpărat tot felul de aparate. Legat de pătrățele, mai am de lucru... (râde)

Sora ta ne-a spus că nu este interesată de modă și nu dă mulți bani pe haine. În cazul tău cum stă treaba?

Deși stau într-o casă cu patru fete, eu îmi cumpăr cele mai multe haine. (râde) Nu știu dacă sunt în pas cu moda, nu mă intereseaz­ă, important este să mă simt bine. Tricourile albe sunt în topul preferințe­lor mele. ■

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania