Viva (Romania)

STILUL MEU – Lora

- ANDA CRĂPĂTUREA­NU Foto PR

Este o fire activă, mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Consideră că trendurile trebuie urmate doar în măsura în care ne reprezintă, preferă hainele comode pe timpul zilei și cele spectaculo­ase pentru scenă și nu face compromisu­ri în materie de styling.

Care este prima amintire legată de modă? Îmi amintesc că mereu o vizitam pe tanti Felicia, croitoreas­a de la etajul patru, și, pentru că îi eram dragă, îmi făcea tot felul de fustițe și rochițe. Prima fustă pe care mi-a făcut-o era o fustă mini de blug, mulată, și avea un fermoar mare în față, la vedere, pe toată lungimea ei. Aveam 8 ani și o purtam cu teniși și tricou larg până în talie. Cel mai bun sfat stilistic pe care l-ai primit vreodată?

Să fiu curajoasă, pentru că sunt artist, și să nu accept să port ținute care nu îmi plac doar pentru că spune un stilist să fac asta. Stilistul trebuie să creeze potrivit personalit­ății tale. Cum îți alegi ținutele de zi?

Ținutele de zi trebuie să fie cool. Ori port tricouri oversized cu adidași sau bocanci, ori tricou cu boyfriend jeans, teniși și geacă de piele. Cine/ce te inspiră? Mă inspiră nevoia de a mă simți relaxată fără efort ziua și nevoia de a mă simți artist pe scenă. Ai vreo piesă vestimenta­ră la care nu poţi renunţa, deşi nu o porţi? În general, anumite ținute pe care le-am purtat în videoclipu­ri. Și am multe. Unde îți place să faci shopping în București?

Sunt genul care face shopping online sau merg la atelierele designeril­or români. Ce nu ai purta niciodată? Pantaloni evazați cu pantofi arlechin. Ce se găsește pe lista ta de cumpărătur­i sezonul acesta? Cizme foarte înalte cu toc cui și geci de piele. Trei lucruri pe care le porți mereu indiferent de tendințe... Little black dress, little red dress, geacă de piele. Ce sfat le dai cititoarel­or VIVA!? Să fie curajoase și îndrăznețe din punct de vedere stilistic. ■

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania