Viva (Romania)

CRAZY IS YOUR NEW COLOR.

Gama de culori semiperman­ente pentru păr LONCOLOR GoCrazy! este special creată, pentru a-ți oferi ocazia jocului cu nuanțele și pentru a te bucura de un look actual și creativ, ori de câte ori vrei!

-

Gama cuprinde 11 maști (creme) colorante, un set de decolorare cremă fără amoniac și o mască Pasteliser Mix. Formula profesiona­lă unică a măștii (cremă) LONCOLOR GoCrazy! te ajută să obții culori radiante, vibrante, care se estompează în timp, pentru

ca tu să poți experiment­a din nou și la următoarea colorare. Având la bază ulei de jojoba și glicerină, formula sa îngrijește în profunzime părul, chiar în timpul vopsirii, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Aplicată pe tot părul, pe șuvițe sau ca efect ombré, masca (cremă) colorantă semiperman­entă LONCOLOR GoCrazy! este dedicată exprimăril­or puternice, inedite, care rup convenția și intră firesc în jocul schimbării! Pentru acuratețea și rafinament­ul nuanțelor pastelate, recomandăm aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix – doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare. Setul LONCOLOR GoCrazy! – cu cremă decolorant­ă – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastan­te, cât și pentru decolorare­a completă și uniformă a părului. Formula profesiona­lă a cremei decolorant­e – fără amoniac – acționează rapid și permite o decolorare intense, cu până la 7 tonuri! Masca (cremă) colorantă semiperman­entă pentru păr, FĂRĂ AMONIAC și FĂRĂ OXIDANT îngrijește părul chiar in timpul colorării obținând rezultate excepționa­le.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania