“Er Srbija” najbolja kompanija u regionu

24 Sata (Serbia) - - U FOKUSU -

PREMA ANALIZI PORTALA za rejting u oblasti civilne avijacije “Erlajnrejting”, najbolje ocenjena avio-kompanija u regionu u ovoj godini je “Er Srbija” (Air Serbia).

Uz maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa pet zvezdica za kompletan proizvod i uslugu, čime je “Er Srbija” najbolje ocenjena aviokompanija jugoistočne Evrope, saopštila je kompanija.

- Ovaj rezultat potvrđuje da stalno napredujemo i unapređujemo uslugu koju pružamo putnicima. Bezbednost je uvek na prvom mestu, a najveća ocena to i potvrđuje - izjavila je direktorka za komercijalu “Er Srbije” Dragana Frantov Nikolić.

Uz ocenu bezbednosti i kvaliteta usluge “Erlajnrejtings”, uz čestitku glavnog i odgovornog urednika Džefrija Tomasa, ističe i bogat istorijat srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

- “Er Srbija” je važan pokretač ekonomije od trenutka kad je nastala. Aviokompanija ima modernu flotu aviona i sada je operativno među najboljima izjavio je Tomas.

“Erlajnrejtings” napominje da “Er Srbija” raspolaže flotom od 21 aviona koji lete na 42 svetske destinacije. Ovaj portal je inače jedini na svetu koji rangira avio-kompanije u svim oblastima i čije se aktivnosti redovno prate. llll

Avio-kompanija ima modernu flotu aviona i sada je operativno među najboljima, ocenjuje ugledni portal “Erlajnrejtings”

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.