Hrana za mišiće u jednoj oribleti

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

PITANJE

Ja sam Luka iz Beograda, imam 35 godina i treniram tenis od svoje 7. godine. Do pre pet godina sam bio živa vatra, ali u poslednje vreme osećam bolove u mišićima posle treninga i iscrpljenost. Video sam na televiziji oriblete “Fresh and Drive”, kažu “zamislite život bez zamora i iscrpljenosti”. Ja ne mogu da zamislim. Da li mi pomenute oriblete stvarno mogu pomoći?

ODGOVOR

Zdravo, Luka. Dobro pitanje. Normalno je da sa godinama opada fizička snaga i da mišići gube elastičnost. Pre svakog treninga potrebno je da se dobro istegneš i zagreješ mišiće kako ne bi došlo do neželjenih efekata i povreda. Nakon napora takođe je potrebno istezanje, a kasnije i hrana za mišiće koja će ih obnoviti, u vidu aminokiselina, vitamina, minerala. “Fresh and Drive” oriblete sadrže sve tri komponente koje su mišiću potrebne, plus kofein izolovan iz guarane koji će ti vratiti preko potrebnu energiju. “Fresh & Drive” je dijetetski suplement koji povoljno utiče na metaboličke procese u organizmu, oslobađa ga od napetosti i umora. Normalizuje metabolizam proteina i glikogena i na taj način smanjuje osećaj zamora i iscrpljenosti, povećavajući fizičku izdržljivost. Povoljno utiče na funkcije nervnog sistema povećavajući mentalnu i radnu sposobnost. Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, čime poboljšava opšte stanje organizma. Osim biljnih ekstrakata guarane, zelenog čaja i azijskog ženšena, “Fresh and Drive” sadrži vitamine C i E, mineral cink i taurin i inozitol. Tako bogat sadržaj aktivnih komponenata čini ovaj proizvod jedinstvenim jer okrepljuje organizam energijom i doprinosi bržoj obnovi mišićne snage, boljoj memoriji, a samim tim i poboljšanju raspoloženja. Uz sve navedene blagodeti ovog proizvoda ne možemo izostaviti i osvežavajući ukus mente.

Pitanja u vezi s problemom s umorom i nedostatkom energije možete postaviti putem mejla office@greenmedic.rs a odgovore ćemo objavljivati u rubrici “Green Medic ordinacija”. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.