povratak na scenu

kaja predstavila novi spot za “if”

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

Jako sam uzbuđena da vam predstavim svoj novi spot. Sigurna sam da ćete uživati jer uz njega spremam još mnoga iznenađenja.

PRED POČETAK LETA pevačica Katarina Ostojić Kaja obradovala je publiku novim singlom “If”. Za vrlo kratko vreme ova pesma postala je vrlo slušana, kako na našim tako i na radio-stanicama u regionu.

Kajin povratak na scenu već duže vreme se očekuje, a pevačica je odlučila da to bude upravo sa singlom na engleskom jeziku. Atraktivna pevačica izdala je novu pesmu u saradnji sa “Magic recordsom”, a odlučila se da ona bude na stranom jeziku upravo jer već duže vreme priželjkuje i da se oproba na inostranoj muzičkoj sceni. Uz veliku podršku svog supruga, istaknutog svetskog DJ-a Džunior Džeka, nesumljivo je da su Kaji sva vrata u muzičkoj industriji otvorena.

Takođe Kaja je za veoma kratko vreme novom pesmom pobrala samo pozitivne kritike i na Balkanu, što dokazuje da se publika i te kako uželela njenog specifičnog glasa i energije.

Muziku i aranžman za novi singl je radio Darko Dimitrov, dok je za tekst zadužen Marko Boberić. Spot je rađen kao “art work”, pa je Kaja nesumljivo akcenat stavila samo na pesmu.

Pevačica trenutno boravi u Briselu, gde ujedno živi sa svojim suprugom i ćerkom Nikolinom, a s obzirom na to da je očekuje promocija pesme u narednom periodu provešće duži period u Srbiji. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.