zvezde vas pozivaju na mac u štark areni 29. januara 2019.

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

SPISAK VELIKIH REGIONALNIH ZVEZDA koje prate MAC sve je veći! Nakon Gorana Bregovića i Tonija Cetinskog, Bajage, Đuleta Van Goga, podrška za MAC stiže i od Ide Prester.

“Ja pratim Music Awards Ceremony očima, ušima i stomakom, pratite i vi”, šaljivo je poručila Ida.

Podrška manifestaciji na kojoj će učestvovati više od 60 poznatih ličnosti iz regiona stiže ne samo od muzičara, već i iz drugih branši. Glumica Jelena Gavrilović takođe prati MAC!

“Dugo je region čekao ovakav događaj kakav je MAC. Muzika spaja ljude, i siguran sam da će nas ovoga puta spojiti na najlepši način. Vidimo se 29. januara!”, istakao je Toni Cetinski.

Music Awards Ceremony održava se 29. januara 2019. godine, a više od 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom pred održavanje manifestacije.

MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće “Skymusic” koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja, a prenosiće ga direktno televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona.

Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Publika će uživati u spektakularnim nastupima osmišljenim i režiranim specijalno za ovu priliku.

Ljubitelji muzike iz celog regiona uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici regionalnih muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony). Priznanja će biti dodeljena najboljim izvođačima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio-stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača.

Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com kao i zvaničnih Facebook www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram www.instagram.com/music.awards. ceremony profila. llll

PEVAČICA LOLOBRIĐIDE UZBUĐENA PRED MAC

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.