sale: hvala publici koja nas je podigla i podržala!

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

SELEKTOR SRBIJE ALEKSANDAR Đorđević zahvalio se publici na podršci, kao i klubovima koji su izašli u susret potrebama reprezentacije za meč protiv Grčke.

- Hvala klubovima što su nam izašli u susret, zbog svih igrača koji su došli. Idemo jednu po jednu utakmicu, prvo Estonija, videćemo sa kakvim ćemo timom ići. Nama fali još jedan korak i nadam se da ćemo ga napraviti u jednoj od naredne dve utakmice. Hvala publici koja je prepoznala potrebu da nas podigne, da nas podrži, nadam se da su otišli zadovoljni - rekao je Đorđević posle ubedljive pobede košarkaške reprezentacije Srbije nad selekcijom Grčke.

Pred punim tribinama hale “Aleksandar Nikolić” Srbija je odličnom igrom došla do šestog trijumfa u kvalifikacijama (84:61), uz četiri poraza, pa sada na trećem mestu

L grupe ima trijumf više od Gruzije i dva od Izraela.

Vasilije Micić je bio drugi najefikasniji

igrač u timu “orlova” posle Stefana Jovića, a postigao je 13 poena, koliko i Miroslav Raduljica.

- Važna pobeda za mene jer posle poraza od Izraela je najbitnije da smo se vratili. Pored toga što smo pobedili, imali smo i dobru igru. Zadovoljan sam angažovanjem, to je bilo sjajno, ali i publika je stvarala sjajan ambijent - rekao je Micić.

“Orlove” naredne godine očekuju dva poslednja meča protiv Estonije u Talinu (21. februar) i Izraela u Beogradu (24. februar).

Nama fali još jedan korak i nadam se da ćemo ga napraviti u jednoj od naredne dve utakmice, kaže Saša Đorđević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.