Sahranjen vlada pop, došli i škaljarci

24 Sata (Serbia) - - HRONIKA -

VLADIMIR POPOVIĆ zvani Vlada Pop sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu pred brojim prijateljima i članovima porodice, dok je na groblju bio vidan veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja.

Na večni počinak ubijenog vlasnika kazina “Havana”, izrešetanog u subotu u kafiću na Zvezdari, ispratili su porodica i brojni prijatelji. Među njima bili su i Petar Ognjanović, sin ubijenog advokata Dragoslava - Miše Ognjanovića, koji je inače i zastupao okrivljene u slučaju “Havana”, zatim Zvonko Mateović, nekadašnji telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, koji je sa Popovićem delio vlasništvo nad nekoliko kompanija, kao i pripadnik škaljarskog klana Miloš Nilović Runjo (koji je u trenutku likvidacije Popovića bio s njim u društvu) i bivši pripadnik Žandarmerije Vojislav Kostić, Nilovićev kum.

Kostić je označen kao pripadnik škaljarskog klana, njemu se u slučaju “Havana” sudi zbog iznude 110.000 evra i nanošenja teških telesnih povreda zajedno sa Daliborom Đorovićem, a kraj suđenja sa njima nije dočekao ubijeni Popović. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.