zvezde vas pozivaju na mac u štark areni 29. januara 2019.

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

LJUBITELJI MUZIKE IZ CELOG REGIONA uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici regionalnih muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony).

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica u regionu Sara Jovanović ne skriva zadovoljstvo zbog toga što će manifestacija ovakvih razmera biti održana u Beogradu.

- Uvek mi je bilo veliko zadovoljstvo da radim sa Sky musicom jer rade najvažnije i najveće događaje, koncerte i manifestacije tako da sam se potpuno oduševila kada sam čula da organizuju ovako nešto, jer se to nikada nije desilo na našim prostorima, makar ne toliko veliko i toliko profi. Načula sam i kako će izgledati MAC i ne sumnjam da će biti sve tiptop po pitanju produkcije - rekla nam je Sara, i objasnila zbog čega se Music Awards Ceremony razlikuje od drugih manifestacija ovakvog tipa

- MAC je drugačiji jer donosi nešto potpuno novo i sveže na našim prostorima i sigurno je da će veoma značiti izvođačima koji će potpuno uživati kao i publika - kaže ona, dodavši da bi i sama veoma želela da bude među nominovanim izvođačima:

- Nadam se da ću biti nominovana u nekoj od kategorija na MAC-u, a ne bih se žalila da budem nominovana u više njih. Spremna sam za MAC, a vi?

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio-stanica iz Srbije, Hrvatske, BIH, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača. Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com kao i zvaničnih fejsbuk www.facebook.com/music.awards.ceremony i instagram www.instagram.com/music.awards. ceremony profila. llll

SARA JO SE NADA DA ĆE BITI NOMINOVANA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.