Čuveni svetski muzičar André Rieu uživo u beogradskoj areni u maju naredne godine

24 Sata (Serbia) - - LIFESTYLE -

SVETSKA ZVEZDA ANDRÉ RIEU nesumnjivo je jedan od najpopularnijih internacionalnih muzičara našeg vremena. Proslavljen kao savremeni kralj valcera od Meksika do Australije, André Rieu igra u svojoj ligi sa oko 600.000 posetilaca godišnje, nadmašujući čak i najveće zvezde kao što su Bruno Mars, AC/DC ili Rijana. Dana 22. 5. 2019. godine nastupiće u Štark areni u Beogradu sa svojom bombastičnim scenskim nastupom kao deo njegove svetske turneje 2019.

- Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života - navodi André Rieu i dodaje:

- Ako delić muzike dotakne moje srce, dotaći će i vaše. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Sve je dozvoljeno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha.

Koncerti Andréa Rieua su vatromet emocija. Na otprilike 100 koncerata godišnje, Rieu donosi savršenu zabavu sa najpoznatijim svetskim, romantičnim i melodijama prepunim duše, kao i brojna

iznenađenja, humor i vrhunske internacionalne soliste. Zajedno sa njegovim šezdesetočlanim orkestrom ,,Johann Strauss”, najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već trideset godina obilazi svet.

“André Rieu’s World Tour 2018” je u septembru posetila SAD i Kanadu, u oktobru Argentinu, u novembru Australiju, a u decembru će nastupati u Velikoj Britaniji. Da bi se organizovao transport ove ogromne produkcije između kontinenata,

postoje četiri postavke svih fenomenalnih kostima, instrumenata i pozornica. Preko 40 miliona prodatih CD i DVD, 30 prvih pozicija na muzičkim listama i 500 platinum nagrada, Andrea Rieua čine pravim ,,maestrom mase”, kako je to “New York Times” u zanosu naveo. Njegovi Youtube videi su premašili bilion pregleda do sada. Kralja valcera prati 3,4 miliona fanova na Facebooku.

U julu 2018. muzičar je održao svoje godišnje koncerte na otvorenom u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Prvi put, tokom 13 večeri, više od 150.000 fanova iz više od 80 država sveta pridružili su se ovim spektakularnim koncertima na Vrihjthofu.

André Rieu je u braku više od 40 godina i sa suprugom Marjorie živi u romantičnom zamku iz 1452. godine u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Imaju dva sina i petoro unučadi.

Koncert Andréa Rieua i njegovog orkestra ,,Johann Strauss” u Beogradu biće ujedno i prvi nastup ovog muzičkog virtuoza u našoj prestonici. Karte počev od 2.500 dinara su dostupne od četvrtka, 6. decembra, na www.eventim.rs.

Uživajte u fantastičnom miksu valcera, filmske muzike, mjuzikala, opera i hitova. Nabavite svoje karte na vreme i doživite nezaboravno veče i iskustvo - André Rieu - uživo!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.