Frka pred FINALE RIVERA I BOKE U MADRIDU

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

FINALE KOPA LIBERTADORES, koje će se igrati u nedelju, 9. decembra, na stadionu Real Madrida, proglašeno je nezvanično utakmicom visokog rizika.

Razlog tome, između ostalog, jeste činjenica da na revanš Boke i Rivera dolaze i ozloglašene vođe navijača sa “Bombonjere” Maksi Macaro i Rafael di Zeo. Macari je već uhvaćen na aerodromu u Španiji i prosleđen nazad u Južnu Ameriku. Di Zeo je na listi navijača Boke kojima se može zabraniti ulaz na gotovo svaki stadion na planeti, a to je slučaj i ovog puta. Di Zeo je dobio dozvolu tamošnjih vlasti da napusti državu, međutim, i ako bude u Madridu i na dan odigravanja susreta, sigurno neće moći da priđe Realovom stadionu.

River Plata, iako je prvobitno odbila da igra u Madridu, u utorak je promenila odluku i “ugostiće” Boku Juniors na stadionu “Santjago Bernabeu” u revanšu finala Kopa Libertadores. River je trebalo da ugosti Boku na svom “Monumentalu” 24. novembra, nakon 2:2 na “Bombonjeri”, ali je meč odložen zbog divljanja domaćih navijača. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.