NESREĆA KOD UMKE: auto pokosio pešake, žena na mestu poginula

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

je poginula, a jedan muškarac teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče rano ujutru, oko 5.30 sati na Obrenovačkom putu kod Umke.

Kako saznajemo, muškarac i žena prelazili su ulicu nedaleko od Fabrike kartona “Umka” kad je na njih naleteo automobil. U blizini se nalazi i autobusko stajalište, pa se pretpostavlja da su se pešaci zaputili ka njemu. Policija je obavila uviđaj i uzroci nesreće još se utvrđuju.

Kako navode u Hitnoj pomoći, muškarac, takođe pešak, teško je povređen.

“On je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar”, kazali su u Hitnoj pomoći.

Kako je medijima rečeno iz Urgentnog centra, povređeni muškarac i dalje je u teškom stanju i u životnoj opasnosti.

Zbog nesreće je do 8 sati bio obustavljen saobraćaj od raskrsnice prema Železniku ka Obrenovcu. Linije javnog gradskog prevoza bile su preusmerene na Stari obrenovački put.

Dva sata nakon ove nesreće, oko 7.30, na Lazarevačkom drumu došlo je do nezgode u kojoj je povređeno šestogodišnje dete. “Do udesa je došlo na parkingu, a dete je nakon naše intervencije prevezeno u Tiršovu”, rekli su nam iz Hitne pomoći. Prema nezvaničnim informacijama, majka je smeštala dvoje dece u svoj automobil kada je jedno od njih izletelo pred drugi automobil, ali je vozač srećom uspeo na vreme da ga vidi i zakoči.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.