ACO PEJOVIĆ RASPRODAO SVE LOŽE ZA DRUGU ARENU

24 Sata (Serbia) - - LIFESTYLE -

PEVAČ ACO PEJOVIĆ, nakon prvog koncerta koji je 22. novembra održao u Štark areni, uveliko se priprema za još jedan spektakl koji je zakazan za 17. decembar. Zbog velikog interesovanja publike, Pejović je odlučio da odmah nakon prvog koncerta zakaže još jedan termin, a kako je na prethodnom Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta, i očekivalo se da će svi pevačevi obožavaoci koji nisu uspeli da prisustvuju prvom koncertu pohrliti da na vreme nabave karte za drugi.

Tome u prilog govori podatak da su lože sve do jedne već rasprodate.

Najpopularnija, a ujedno i najskuplja mesta prva su i rasprodata, što i ne treba da čudi, budući da popularni pevač slovi za muzičara koji pravi vrhunsku atmosferu, pa mu na nastup dolaze i brojne kolege iz estradnog sveta. Kako se šuška iz tabora organizatora, baš kao i na prvom, Pejovićev drugi koncert posetiće mnoge zvanice iz javnog života Srbije, koji su među prvima rezervisali upravo popularne lože.

Za tehničku produkciju koncerta zadužen je “Skymusic”, a Pejović obećava još jednu dobru žurku, uz čuvene hitove. Više pročitajte na 24online.info.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.