peđa mijatović ugostio pejovića

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

“Za prava prijateljstva kilometri ne smeju biti kamen spoticanja. Sjajan domaćin, sjajan Madrid”, napisao je Aco Pejović uz fotografihje sa Peđom Mijatovićem.

Uzbudljivo putovanje u Madrid sa porodicom i prijateljima Aco Pejović dugo će pamtiti. Sem što je imao priliku da poseti sve turističke atrakcije, imao je priliku da upozna čuvene fudbalske zvezde Real Madrida - Marsela i Luku Modrića.

FOLK PEVAČ ACO PEJOVIĆ proveo je pet dana u prestonici Španije, a domaćin mu je bio dugogodišnji prijatelj, inače srpski proslavljeni fudbaler Predrag - Peđa Mijatović. Pejović je nakon sjajnog nastupa za doček Nove godine sa porodicom i prijateljima otputovao u Madrid, gde je iskoristio vreme za odmor, ali i obilazak svih turističkih atrakcija.

Kako važi za velikog ljubitelja sporta, a posebno fudbala, pevač je iskoristio priliku i prisustvovao utakmici Real Madrida u društvu Peđe Mijatovića, a sa stadiona “Santijago Bernabeu” podelio je i nekoliko fotografija na Instagramu.

“Sa bratom na utakmici Real Madrid - Real Sosijedad”, napisao je Aco uz fotografiju gde u društvu Mijatovića posmatra utakmicu. Ipak, ono što će Pejović posebno pamtiti jeste susret sa famoznim Marselom i hrvatskom fudbalskom zvezdom Lukom Modrićem, prvotimcem Real Madrida. Pevač je čak podelio i nekoliko fotografija njihovog susreta i nije krio oduševljenje povodom upoznavanja svetskih fudbalskih zvezda.

Koliko je uživao u društvu Mijatovića i Madridu govori i opis koji je stavio uz njihove zajedničke fotografije.

“Za prava prijateljstva kilometri ne smeju biti kamen spoticanja. Sjajan domaćin, sjajan Madrid!”, napisao je Pejović.

Inače, Mijatović i Pejović dugogodišnji su prijatelji i vrlo često se posećuju. Legendarni fudbaler najviše voli da baš sa folkerom provodi slobodno vreme u Beogradu, a to je pokazao i time što je izabrao da Novu godinu dočeka baš na njegovom nastupu u društvu supruge.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.