problemi sa prostatom: pomoć testeraste palme

24 Sata (Serbia) - - LIFESTYLE -

Pitanje:

Dobar dan. Na portalu 24sata.online video sam reklamu za Prostanea proizvod za zdravlje prostate i iskreno se zainteresovao. Naime, u avgustu prošle godine dijagnostikovano mi je benigno uvećanje prostate. Pio sam suplemente na bazi testeraste palme i pomagali su, ali sporo. Vidim da Prostanea takođe ima testerastu palmu. Kakva je razlika? Hvala na odgovoru. Dragomir, Kraljevo.

Odgovor:

Dobar dan, Dragomire. Zanimljivo i veoma dobro pitanje. Testerasta palma je odlična biljna aktivna komponenta. Testerasta palma (Serenoa Repens) je vrsta palme koja sadrži veliku količinu koncentrovanih slobodnih masnih kiselina, koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje prostate. Kao jedan od glavnih aktivnih komponenti smatra se beta-sitosterol, supstanca koja doprinosi zdravlju prostate. Upotrebljava se kod uvećanja prostate i hroničnog prostatitisa. Testerasta palma pokazala je i antiinflamatorno dejstvo (smanjuje zapaljenske procese) i spazmolitičko dejstvo (otklanja grčeve mišića).

Razlika između našeg proizvoda Prostanea i drugih proizvoda na bazi testeraste palme je velika. Drugi proizvodi pored testeraste palme imaju još jednu ili nijednu aktivnu komponentu, a Prostanea ih ima još pet! I to pet sjajnih komponenti: vrbovicu, polenov prah, koprivu, selen i cink, koji u kombinaciji sa testerastom palmom čine čuda kada je terapija lečenja benignog uvećanja prostate u pitanju.

Pitanja u vezi problema sa prostatom možete postaviti putem mejla [email protected], a odgovore ćemo objavljivati u rubrici “Green medic ordinacija”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.