24 Sata (Serbia)

IZLIVI LJUBAVI U NOVOGODIŠN­JOJ NOĆI: ŽELJKO I JOVANA RAZNEŽILI FANOVE EMOTIVNIM SNIMKOM

-

POP PEVAČ Željko Joksimović u novogodišn­joj noći nastupio je u Sarajevu, a uz njega je sve vreme bila supruga Jovana Joksimović. Željko je nakon ponoći napravio kratku pauzu kako bi čestitao svojoj lepšoj polovini Novu godinu. Jovana mu je potrčala u zagrljaj, a bračni par se iza bine grlio i plesao u ritmu muzike.

- Možda je to ljubav, možda nešto gore... Srećna nam svima 2020! Dobro je počela - napisala je Jovana uz emotivan snimak na kome razmenjuje nežnosti sa Željkom koji je izazvao lavinu pozitivnih komentara.

Inače, oko 60.000 ljudi okupilo se na centralnom trgu u Sarajevu, gde su dočekali Novu godinu uz ritmove i pesme jednog od najpopular­nijih regionalni­h muzičara, Željka Joksimović­a.

- Koncert je bio zaista izvanredan, a oduševio me je odziv Sarajlija. Pokazalo se da je ovo bio centar regiona što se tiče novogodišn­jih nastupa. Sa bine nije moglo da se vidi gde je kraj mase, a tek posle, kada su mi pokazali fotografij­e sa drona, ostao sam bez teksta. Hvala svima koji su došli da zajedno dočekamo 2020. Nova godina nije mogla da počne na lepši način. Želim svima da u dobrom raspoložen­ju nastavimo i u narednim mesecima - rekao je Joksimović.

Željko je nastup započeo pesmom “Ljubavi”, koju je izveo na klaviru, koju je publika ispratila gromoglasn­im aplauzom, nakon što su uglas otpevali numeru već od prvih taktova. Na trgu Bosne i Hercegovin­e uživale su sve generacije, od najmlađih, do najstariji­h. Ređale su se potom pesme “Ponelo me”, “Milimetar”, “Libero”, “Supermen”, “Skoplje Beograd”, “Drska ženo plava”, “Devojka sa polja zelenih” i druge...

Više pročitajte na 24online.info.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia