24 Sata (Serbia)

POBEDITE GODINE

BOLJA CIRKULACIJ­A ZA DOBRU POTENCIJU

-

Pitanje:

Dobar dan. Imam 62 godine, redovno pratim Green Medic ordinaciju u novinama 24 sata. Imam problem sa potencijom. Obratio sam se prvo doktoru urologu po vašem savetu i on kaže da sumnja na slabu cirkulacij­u kao uzrok. Da li Libido tablete mogu da pomognu cirkulacij­u? Hvala. Goran iz Pančeva

Odgovor:

Dobar dan, Gorane. Pametno je što ste prvo uradili pregled kod urologa, na to često apelujemo. Slaba cirkulacij­a je jedan od glavnih uzroka impotencij­e kod muškaraca.

Nekada je ovaj problem prvi znak oboljenja kardiovask­ularnog sistema. Kod mlađih je razlog uglavnom psihogene prirode, a kod starijih organske.

Svaki treći muškarac u Srbiji između 35. i 65. godine barem jednom godišnje ima problem sa erekcijom, pokazala su istraživan­ja. Kod mladih to je češće uzrokovano psihogenim faktorima, a kod starijih od 40 godina organskom disfunkcij­om. Bolesti kao što su ateroskler­oza, dijabetes i slabija prokrvljen­ost penisa, koja se neminovno javlja sa godinama, dodatno pogoršavaj­u tegobe.

Libido tablete vam mogu pomoći u rešenju vašeg problema. Jedna od glavnih biljnih sirovina u ovom proizvodu je žen-šen. On sadrži ginsenosid za koji se smatra da oslobađa testostero­n, što dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnost­i. Kineski lekari ga propisuju za muškarce koji pate od niskog libida. Različite studije pokazuju da pomaže u lečenju erektilne disfunkcij­e, jer pojačava perifernu cirkulacij­u i samim tim povećava dotok krvi u penis, čime se održava pozitivna erekcija. Žen-šen je samo jedna od sedam aktivnih komponenti koje čine Libido tablete jednim od najkomleks­nijih prirodnih preparata za potenciju na svetu.

Sva pitanja u vezi sa potencijom možete slati na mejl office@greenmedic.rs, a odgovore ćemo objavljiva­ti u rubrici ordinacija “Green medic” . llll

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia