24 Sata (Serbia)

PRVI BOŽIĆ SA SNAJKOM BOGDANOM, RAŽNATOVIĆ­I NA OKUPU ZA PRAZNIK: POŠTUJEMO SVE SRPSKE OBIČAJE

-

porodica Ražnatović okuplja se u porodičnom domu kako bi na okupu obeležila Badnje veče i najveći hrišćanski praznik Božić. Ceca Ražnatović za doček 2020. godine pevala je u jednom beogradsko­m hotelu, njena ćerka Anastasija bila je sa društvom na Kopaoniku, dok je Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom slavio u Beogradu. Veljko i Bogdana su se nakon dočeka pridružili Anastasiji i prijatelji­ma na planini, gde su uživali u zimskim sportovima i aktivnosti­ma na snegu, ali se neizmerno raduju povratku u prestonicu, gde će uz poštovanje svih običaja i tradicije proslaviti Božić.

Ovaj Božić je u domu Ražnatović­a poseban budući da je prvi koji proslavlja­ju sa Bogdanom kao zvaničnom snajkom.

Poznato je da se u Cecinoj kući svake godine nađe bogata trpeza, a folk diva svake godine na Badnje veče odlazi u crkvu na božićnu liturgiju.

“Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Već godinama idemo na ponoćnu liturgiju. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnij­a kad vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljen­i svojim”, rekla je Ceca jednom prilikom za domaće medije.

Božiću se posebno raduje i Veljko. “Božićni praznici su bitna stvar, porodična. Svake godine Božić dočekujemo zajedno. Kada su običaji u pitanju, ide sve po redu. Svaki srpski običaj se ispoštuje, i piju-piju i kva-kva (smeh)”, rekao je Veljko Ražnatović nedavno. Posebnu radost porodici pričinjava lomljenje

česnice, dok se svako nada da će iz iste izvući novčić.

Ceca je nedavno istakla i da se Bogdana sjajno uklopila u familiju. “Ona već dve godine živi s nama, lepo se uklopila, trudnoća lepo napreduje”, istakla je pevačica. Više pročitajte na www.24online.info.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia