24 Sata (Serbia)

NOMINUJ SVOJU ZVEZDU ZA MAC!

ZBOG OGROMNOG INTERESOVA­NJA PRVI KRUG GLASANJA ZA MUSIC AWARDS CEREMONY PRODUŽEN JE DO 15. JANUARA, A MOŽETE NOMINOVATI I SVOJU OMILJENU JUTJUB ZVEZDU

-

BLIŽI SE FINIŠ PRVOG KRUGA glasanja za Bioxgn MAC, a interesova­nje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion online glasova do sada je pristiglo putem sajta musicaward­sceremony.com. Glasači iz svih zemalja sveta dali su glasove svojim favoritima, raspoređen­im u 17 kategorija.

Zbog ogromnog interesova­nja, prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su do sada glasali, dobijaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji, najavljuju organizato­ri.

Trenutno je u konkurenci­ji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novinu – novu kategoriju! Pratioci MAC Instagram profila www.instagram. com/p/B7EJ7U8Jck­9/ do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu Jutjub zvezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Jutjub zvezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradsko­j Štark areni.

Glavni partner MAC manifestac­ije je Bioxgn kozmetika, a događaj se održava u organizaci­ji Skymusica i CEBEF-a. Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S. i Balkanopol­is.

Takođe, pioniri srpske rep scene udružili su snage sa nekoliko najvećih pop zvezda i jednim poznatim glumcem, i pripremaju specijalni zajednički nastup na manifestac­iji Music Awards Ceremony. Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Niggor i mladi reper Smoke Mardeljano nastupiće zajedno sa Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Louis i Viktorom Savićem.

- Čast mi je i zadovoljst­vo što ću nastupati na tom događaju koji će za mene imati emotivni značaj, a posebno što se sve to dešava na Svetog Savu – kaže Viktor Savić, koji će biti prvi glumac koji ima nastup na MAC sceni.

Ulaznice se mogu nabaviti na tickets. rs, a deo prihoda izdavaja se u humanitarn­e svrhe.

Više pročitajte na 24online.info. llll

Zbog ogromnog interesova­nja, prvi krug glasanja biće produžen do . januara

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia