24 Sata (Serbia)

BASTIJAN U ARENI SA ANINIM TATOM

-

BASTIJAN ŠVAJNŠTAJG­ER i Ana Ivanović stigli su u Beograd prvi put otkako je Anin brat Miloš Ivanović postao otac sina Vida, kojeg mu je rodila Dragana Džajić. Par je tajno i bez pompe stigao u našu prestonicu, ali čim su kročili u Beograd, Nemac je odlučio da ode na košarkašku utakmicu koju je Partizan igrao protiv bolonjskog Virtusa.

Upravo su Anin brat Miloš i otac Miroslav izveli zeta u Arenu, a Švajni je bio dobro raspoložen sudeći po fotografij­ama sa utakmice. Bivši nemački fudbaler sve vreme se osmehivao i s velikom pažnjom pratio utakmicu.

KK Partizan na kraju je odneo ubedljivu pobedu, a Švajni je sve vreme iz prvog reda pomno pratio šta se dešava na terenu, uz šuraka Miloša. Ovo je ujedno prvi put da je

Miloš uslikan u javnosti, nakon što se Dragana Džajić porodila i na svet donela sina Vida.

Pretpostav­lja se da je to razlog dolaska porodice Švajnštajg­er-Ivanović u Beograd, da bi Ana videla svog bratanca prvi put. Kako saznajemo, sa bračnim parom došla su i njhova deca, pa je ponosna tetka upoznala i svoje naslednike Luku i Leona sa njihovim bratom od strica Vidom.

Više pročitajte na 24online.info. llll

 ??  ??
 ??  ?? MIROSLAV I MILOŠ IVANOVIĆ S BASTIJANOM U ŠTARK ARENI
MIROSLAV I MILOŠ IVANOVIĆ S BASTIJANOM U ŠTARK ARENI
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia