24 Sata (Serbia)

Who See i Sara nastupaju na macu

-

Organizato­ri manifestac­ije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre muzike na Bioxgn MAC  koji će biti održan . januara u Štark Areni. Još hip-hopa, popa i world musica stiže u Arenu sa nastupima Magnifica, Sare Jo i sastava Who See.

Svaka podrška muzici je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvata širi region, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je muzici potrebno - rekao je Magnifico

I te kako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pesmu na potpuno drugačiji način i da te publika doživi i upozna na drugačiji način kaže Sara Jo

SLOVENAČKI MUZIČAR MAGNIFICO, najpoznati­ji po autorskoj muzici za film “Montevideo, Bog te video”, ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlo­m podrškom muzici u regionu.

- Svaka podrška muzici je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvata širi region, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je jako dobro, što je muzici potrebno - rekao je Magnifico.

Crnogorski reperi Who See najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

- Samo da vam kažem, vidimo se 27. januara u Štark areni u najboljoj produkciji na MAC-u!

I mlađe generacije imaju i te kako razloga da dođu na MAC, jer će jedna od trenutno najvećih mladih pop zvezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljeni i režiran samo za tu priliku.

- I te kako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način poručila je Sara Jo.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopol­is,

Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizato­ri iz Skymusica za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rs a deo prihoda organizato­ri će preusmerit­i UNICEF-u u humanitarn­e svrhe, za programe osnaživanj­a devojčica.

Svečana dodela nagrada na MAC-u 2020. trajaće oko tri sata, a ceremoniju će prenositi najgledani­je televizije u svim zemljama učesnicama. Gledaoci iz Srbije moći će da prate manifestac­iju na program TV Pink, u Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Severnoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovin­i RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Više pročitajte na 24online.info.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia