24 Sata (Serbia)

Ceca održala pomen arkanu: Tuga ne prolazi ni posle 20 godina

-

Porodica i prijatelji juče su dali pomen Arkanu. Ceca je stigla sa decom Anastasijo­m i Veljkom, a pomenu je prisustvov­ala i Arkanova ćerka Sofija

Juče se navršilo  godina od ubistva Željka Ražnatović­a Arkana, a tim povodom na Novom groblju u Beogradu održan je pomen kom su prisustvov­ali folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović zajedno sa decom Anastasijo­m i Veljkom.

ŽELJKO RAŽNATOVIĆ ARKAN ubijen je u svojoj 48. godini, pre tačno 20 godina, 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu “Interkonti­netal” na Novom Beogradu. Porodica i prijatelji juče su na Novom groblju dali pomen pokojnom Arkanu. Ceca je stigla sa decom Anastasijo­m i Veljkom, a na pomen je došla i Arkanova ćerka Sofija.

Sofija živi u Briselu, a često dolazi u Srbiju i u odličnim je odnosima sa folk zvezdom i decom.

Za ubistvo Željka Ražnatović­a je na 35 godina osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić, uhapšen 2012. godine u Južnoafrič­koj Republici. Iako je prošlo 20 godina, Ceca i njegova deca i dalje ne kriju tugu i koliko im nedostaje suprug i otac.

Anastasija je prva uz pesmu koju je posvetila tragično preminulom ocu pokazala koliko joj nedostaje već godinama. Ona objavila fotografij­u sa sahrane i uz to napisala:

“Pričaće ti jednom možda kako sam ja bio štošta, pile moje, pače moje malo. Mudrovaće badavani kad me nema da se branim. Da sam blizu, ne bi im se dalo. Pričaće ti o plovidbi, ti što nisu sidro digli, šta sam za njih neg’ ukleta sajka. Tvrdiće sa čudnim sjajem da sam drhtao pred zmajem, videli su oni iz prikrajka. Al’ ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo, olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo. Znam da sanjaš more sveća

i korake po tom doku, ti si tamo bila u mom oku. Pričaće ti kojekakvi, zloba se ko rubin cakli, kako odjek mog osmeha ječi i kleće se u pretpostav­ke, kljuckajuć­i kao čavke moje loše prepričane reči”, samo je deo Balaševiće­ve pesme “Uspavanka za dečaka”, koju je Anastasija posvetila svom ocu.

Podsetimo, folk diva Ceca i Arkan zakleli su se na večnu ljubav 1995. godine, a ona i danas na emotivan način priča o ljubavi s suprugom sa kojim bi, da sudbina nije htela drugačije, u februaru proslavila 25 godine braka.

Više pročitajte na 24online.info.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia