24 Sata (Serbia)

vodovod: radovi na Vračaru, Paliluli i Čukarici

-

ZBOG PLANIRANIH RADOVA na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u petak 17. januara od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Svetozara Markovića (od Bulevara kralja Aleksandra do Ulice kralja Milana), Krunskoj ulici (od Svetozara Markovića do Beogradske), Bulevaru kralja Aleksandra (od Patrijarha Gavrila do Golsvortij­eve) i Ulici Desanke Maksimović, saopštavaj­u iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizaci­ja”.

Istoga dana, na opštini Palilula zbog planiranih radova od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra (od Arhiepisko­pa Danila do Beogradske ulice).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Čukarica, takođe u petak i to od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Darinke Radović (od Radnih akcija do Avalske ulice).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacij­e potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizaci­ja” na telefon 3606-606, a obaveštenj­a o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www. bvk.rs. llll

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia