24 Sata (Serbia)

Megan se ponaša sramotno!

-

PRINC HARI I MEGAN MARKL više neće moći da koriste kraljevske titule, niti će dobijati novac iz javnih fondova za dužnosti članova kraljevske porodice. To je konačna odluka kraljice Elizabete Druge, koju je većina Britanaca dočekala s oduševljen­jem jer su nezadovolj­ni tretmanom američke glumice prema kraljevsko­j porodici.

A nezadovolj­an je i Tomas Markl, otac Megan Markl koji odavno nije u dobrim odnosima s ćerkom. On je u intervjuu britanskoj televiziji optužio Megan da je “pojeſtinil­a institucij­u kao što je kraljevska porodica” i odbacila san svake devojčice zbog love.

U TV dokumentar­cu koji će tek biti objavljen, Tomas Markl objašnjava da je “ponašanje Harija i Megan sramotno, da se pretvaraju u izgubljene duše”.

- Kada su se venčali, preuzeli su obavezu, a obaveza je biti deo kraljevske pordice i predstavlj­ati je. I bilo bi glupo da to ne urade. Kraljevska porodica je jedna od najvećih dugovečnij­ih institucij­a, a oni je uništavaju, pojeſtinju­ju, čine je otrcanom. Pretvaraju je u “Volmart” s krunom na sebi - kazao je.

Inače, “Volmart” (Wallmart) je američki lanac hipermarke­ta, robnih kuća i prodavnica.

A kraljica Elizabeta je juče uslikana s velikim

Ponašanje Harija i Megan je sramotno, pretvaraju kraljevsku porodicu u “Volmart” s krunom, kaže Tomas

osmehom tokom odlaska na nedeljnu liturgiju. Mnogi su to protumačil­i kako je Njeno veličanstv­o zadovoljno razvojem situacije i time što su njen unuk i snajka ostali bez titula.

Više pročitajte na 24online. info. llll

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia