24 Sata (Serbia)

stefan milenković postaje tata!

-

SLAVNI SRPSKI VIOLINISTA Stefan Milenković na društvenim mrežama objavio je da u aprilu očekuje rođenje svog prvog deteta sa suprugom Goricom Grozdanić.

“Već znamo da će 2020. biti najbolja godina ikad, sa malom bebom Milenković­em koja nam stiže u aprilu”, napisao je Stefan i potom otkrio da on i Gorica čekaju dečaka. Stefan i Gorica u skladnom su braku tri i po godine. Venčali su se na intimnoj ceremoniji 2. jula 2016. godine, na najjužnijo­j tački Sjedinjeni­h Američkih Država - Ki Vestu.

“Nikada nisam smatrao da moja devojka ili supruga mora da se bavi muzikom. Štaviše, bilo je u mom životu onih koje nisu imale nikakve dodirne tačke s njom, čak su bile i nemuzikaln­e. Privlačila me je raznovrsno­st, kada je devojka drugačija. A ono što uvek očekujem od partnerke jeste da ima razumevanj­a za ono čime se bavim. Gorica je diplomiral­a gitaru, ali je potom završila i školu za biznis i shvata sve aspekte ovog posla, koji nimalo nisu laki. Ja sam na putu skoro dvesta dana u godini, što znači da često nismo zajedno. Treba to prihvatiti. Pripreme za koncert, putovanja i vežbanje lakše podnosim ako je uz mene osoba koja me podržava”, ispričao je Stefan jednom prilikom. Više pročitajte na www.24online.info. llll

Već znamo da će . biti najbolja godina do sada

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia