24 Sata (Serbia)

Zeleno je boja sezone

- S. Pavlović / M. Crnogorac

Modni stručnjaci tvrde da će sezonu pred nama, ali i čitavu , obeležiti zelena boja, i to u svim nijansama koje možete da zamislite.

AKCENAT ĆE, tvrde, biti na onim tonovima koje do sada nismo tako često nosili, a neobični su i veoma nežno izgledaju. Reč je o nijansama zelene koje podsećaju na plavu te boji pistaća, morskozele­noj, pastelnoze­lenoj, limunzelen­oj, svetlomasl­inastoj… Svakako, imaćete slobodu da izaberete onaj ton koji najviše pristaje vašem tenu i boji kose, kao i ostatku kolorita u vašem ormaru. Zelenu ćemo najviše viđati na džemperima, mantilima, kaputima, rolkama, sakoima i popularnim cargo pantalonam­a. Ove nijanse se lepo kombinuju uz džins, kao i neutralne boje poput sive, bele i crne, a ženama daju dozu šika i čine da izgledaju mladoliko i sofisticir­ano.

Zelena je savršen izbor za crvenokose dame, jer tada njihov ten i boja kose dobiju poseban sjaj. To vrlo dobro zna oskarovka Džulijan Mur, koja često izabere baš ovu boju kada treba da zablista na crvenom tepihu.

I mladoj glumici Šej Mičel, popularnoj Emili iz serije “Slatke male lažljivice”, stajling u zelenoj boji je prvi izbor kada treba da istakne svoj maslinasti ten, a ona najviše voli smaragdnoz­elene nijanse. Ovo odelo od somota dizajnera Zuhaira Murada zaista je oun pogodak!

 ??  ?? DŽULIJAN MUR ZNA DA ĆE NJEN TEN I CRVENA KOSA DOĆI DO IZRAŽAJA U OVOJ NIJANSI ZELENE ŠEJ MIČEL JE NEODOLJIVA U SMARAGDNOZ­ELENOM ODELU KREATORA ZUHAIRA MURADA
DŽULIJAN MUR ZNA DA ĆE NJEN TEN I CRVENA KOSA DOĆI DO IZRAŽAJA U OVOJ NIJANSI ZELENE ŠEJ MIČEL JE NEODOLJIVA U SMARAGDNOZ­ELENOM ODELU KREATORA ZUHAIRA MURADA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia