24 Sata (Serbia)

bez vode zvezdara i rakovica

-

ZBOG PLANIRANIH RADOVA na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, danas od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u pojedinim ulicama na teritoriji ove opštine.

Kako je saopšteno iz saopštavaj­u iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizaci­ja”, bez vode će biti ulice: Bajdina, Crvena zvezda, Zlatiborsk­a, Zeleno brdo, Nikole Vulića, Steve Vargaša, Keltska, Tribalska, Židovarska, Ivana Radovića, Apisova, Zabrđanska, Slobodana Principa, 1. novembra, Petra Kolendića, Singidunum­ska i Drežnička.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizaci­ja” izvodiće danas planirane radove na vodovodnoj mreži i na opštini Rakovica pa će od 8 do 17 sati bez vode biti potrošači u sledećim ulicama: Luke Vojvodića, Godominsko­j, Mile Dimić, Vodice, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Guslarskoj, Kakanjskoj, Kosmajskog odreda, Rujica, Starca Milije, Pilota Ratka Jovanovića, Dr Milivoja Petrovića i Kraljice Jelene.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacij­e potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizaci­ja” na telefon 3606-606, a obaveštenj­a o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi: www.bvk.rs.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia