24 Sata (Serbia)

VANESA BRAJANT NEMA REČI ZA OVU BOL!

-

VANESA BRAJANT, SUPRUGA tragično nastradale košarkaške legende Kobija Brajanta, žena koja je u užasnoj tragediji izgubila i muža i 13-godišnju ćerku Đijanu, četiri dana nakon šokantne vesti o padu hilikopter­a u kome je život izgubilo ukupno devetoro ljudi, obratila se planeti.

Vanesa Brajant je iznenada otključala profil na Instagramu i smogla snage za poruku, kada je videla da cela planeta oplakuje njenog supruga, ćerkicu Đijanu i još sedam žrtava stravične nesreće.

U dirljivoj poruci ona se zahvalila svima koji šalju podršku njoj i njenoj porodici.

“Devojke i ja želimo da se zahvalimo milionima koji su pružili podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivn­o su nam potrebne. Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše dece i moje divne slatke Đijane i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedelju i delimo njihovu tugu. Nema reči kojima se može opisati bol. Teši me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Neverovatn­o smo blagoslove­ni što smo ih imali u našim životima. Volela bih da su sa nama zauvek. Nisam sigurna šta naši životi nose posle i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim, budićemo se svakog dana, pokušavaju­ći da guramo, jer nam Kobi i Điđi osvetljava­ju put. Naša ljubav je beskrajna i nemerljiva. Hvala što delite svoju radost, tugu i podršku sa nama”, napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.

Kobi i Đijana Brajant poginuli su u nedelju 26. januara u Kalifornij­i, kada se srušio helikopter u kom je bilo još sedam osoba.

Vanesa i Kobi u braku su bili od 2001. godine, a u skladnoj zajednici dobili su četiri ćerke - Nataliju, Đijanu, Bjanku i Kapri. Kako su strani mediji preneli, Vanesa je potpuno slomljena zbog gubitka supruga i ćerke, a porodica i prijatelji sve vreme su uz nju.

Više na www.24online.info.

Potpuno smo utučeni, nema reči kojima se može opisati bol. Teši me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni

 ??  ??
 ??  ?? DOBA SREĆE: VANESA I KOBI S ĆERKAMA ĐIJANOM, NATALIJOM, BJANKOM I KAPRI
DOBA SREĆE: VANESA I KOBI S ĆERKAMA ĐIJANOM, NATALIJOM, BJANKOM I KAPRI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia