Alo!

POLICIJA U ARANđELOVC­U UHAPSILA SILOVATELJ­A A. I. (29) Pretukao bivšu ženu, pa je silovao

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Bivši muž I. A. (29) iz Aranđelovc­a juče je tri sata nakon ponoći na Bukulji pretukao i silovao svoju bivšu suprugu B. M. (32), nakon čega je pobegao i ostavio ženu u lokvi krvi, saznaje „Alo!”.

Kako „Alo!” saznaje, nesrećna žena uspela je da pobegne od nasilnika i da ga prijavi policiji. On je uhapšen juče ujutru i određeno mu je policijsko zadržavanj­e od 48 sati i danas će biti izveden pred tužioce. Na teret mu se stavljaju krivična dela silovanja i nanošenja povreda.

- Silovatelj je B. M. pozvao mobilnim telefonom kako bi pokušao da je nagovori da mu se vrati i da se pomire. Nakon nekoliko sati ubeđivanja, uspeo je da je ubedi da se vide. Međutim, čim je nesrećna žena pokušala da mu se suprotstav­i i da mu objasni da nije moguće da nastave život u braku, on je počeo da je bije objašnjava naš sagovornik.

Nezvanično, mlada Aranđelovk­a je zadobila masnice i podlive po celom telu jer ju je bivši muž rukama i nogama udarao gde je stigao. U nastavku mučenja, on joj je strgao odeću i ceo sat se iživljavao nad njom. Nakon brutalnog zlostavlja­nja je pobegao, ali je ubrzo uhapšen.

Kako „Alo!” saznaje, A. I. je odbio da kaže zbog čega je pretukao i silovao bivšu ženu. Dobio je advokata po službenoj dužnosti, nakon čega će danas biti priveden kod tužioca.

Inače, B. M. i A. I. su nekoliko godina živeli zajedno. Zbog psihičkog i fizičkog maltretira­nja, ona ga je napustila. Međutim, nasilnik je to teško podneo i na sve moguće načine pokušavao da je vrati uz obećanje da će se promeniti.

Prema našem krivičnom zakonu, kazna za silovanje je od dve do 12 godina zatvora.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia