Alo!

ONI SU NAJGNUSNIJ­I SILOVATELJ­I

-

Saša Mega (36) višestruki je povratnik. Osuđen je na maksimalnu zakonsku kaznu od 20 godina. Već je osuđivan na pet i pet i po godina zatvora. Tokom suđenja je priznao silovanja i izjavio da se kaje zbog zločina koje je počinio. Tereti se da se od 7. novembra do

21. decembra 2009. brutalno odnosio prema žrtvama i silovao ih držeći im nož na vratu, a zatim od njih uzimao po 100 ili 200 dinara i bežao.

Saša Mega je, koliko je poznato javnosti, silovao tri žene i pokušao da siluje četvrtu. Na slobodu bi trebalo da izađe za deset godina.

Srđan S. je monstrum iz okoline Kragujevca, a pre pet godina je opet smešten iza rešetaka, nakon što je silovao svoju sestričinu (14). Pre sestričine, silovao je njenu sestru, a potom je sekirom ubio njihovog brata. Za to je odslužio zatvorsku kaznu, ali čim je izašao silovao je sestričinu i vratio se u ćeliju, iz koje bi trebalo da izađe za pet godina.

Devojčicu koja je u Srbiji postala simbol borbe protiv pedofila, sa nepunih osam godina silovao je i ubio komšija monstrum Mladen

Ogulinac, koji je umro u zatvoru baš na njen rođendan.

Mladen Ogulinac je bio silovatelj povratnik. Čitavu 21 godinu je navodno bio miran i onda je počinio monstrouzn­o

delo. Seksualno je zlostavlja­o i potom ubio malenu Mariju Jovanović. Ostavio ju je u šipražju samo stotinak metara od njene kuće. Monstrum je umro od srčanog udara u zatvoru u 52. godini, dva meseca nakon zločina, i to baš na Svetog Iliju, na dan kad je mala Marija trebalo da proslavi osmi rođendan.

Radonja Ćirković (54) osuđen je 1985. na kaznu od 13 godina, od čega je osam bio u zatvoru. Ponovo je uhapšen 1997. i osuđen na 14 godina zatvora zbog silovanja. Početkom januara 2010. izašao je iz zatvora, ali je u aprilu iste godine silovao jednu devojku. I dalje je iza rešetaka, a trebalo bi da izađe za sedam godina.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia