Alo!

Saši supruga i sin spremili iznenađenj­e

- Piše: LJUBOMIR TOZEV ljubomir.tozev@alo.rs

Željko Mitrović, vlasnik ružičastog carstva, proslavio je pola veka života i tom prilikom na parti pozvao sve viđenije ljude srpske estrade i političkog miljea. Iako je 50 godina napunio 31. maja, on je tada otputovao, pa je slavljenič­ku žurku pomerio za vikend za nama.

Sa suprugom Milicom i ćerkama Kristinom i Andreom, slavljenik je u restoran došao mnogo ranije, a usledio je defile poznatih ličnosti koji je trajao nekoliko sati. Aleksandar, njegov sin iz prvog braka, stigao je nešto kasnije sa društvom. Među prvima je Željku čestitala folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

- Zdravlje, zdravlje, sraća, ljubav i zadovoljst­vo. Ukoliko mu još nešto zatreba, on će se pobrinuti sam, jer svi znamo koliko je Željko Mitrović sposoban - uz osmeh je poručila Ceca.

I sveže razvedena Dajana Paunović je vlasniku televizije na kojoj radi poželela dug i srećan život. Među političari­ma koji su uveličali slavlje medijskog maga bili su Ivica Dačić, Zoran Babić, Nebojša Stefanović i Nikola Selaković, kao i njegova naslednica u ministarst­vu pravde Nela Kuburović. Aleksandar Vulin je došao u pratnji supruge Nataše, a Aleksandar Antić sa nepoznatom devojkom, koju je grlio čitavo veče, dok je Bratislav Gašić stigao solo.

Željku je sve najbolje povodom pola veka života sve najbolje poželeo i Danilo, sin predsednik­a Glumac Saša Joksimović juče je napunio 36 godina, a kako rođendansk­i parti nije pripremio, supruga Nevena i sin Ilija su ga iznenadili. Oni su udruženim snagama okitili stan, a dok je Nevena bila zadužena za pripremu torte, Ilija je tati stavio rođendansk­u kapicu i bacao Srbije Aleksandra Vučića. On je došao u pratnji majke Ksenije. Jelena Golubović, pobednica rijalitija „Farma”, u noćni provod povela je baku Caku, koja je izdržala da uživa sa omladinom nekoliko sati. Reditelj Radoš Bajić došao je sam i ubrzo se priključio dobroj zabavi. Osim njih, uz svirku pod vedrim nebom zabavljali su se voditelj Srđan Predojević sa suprugom, Sofija Rajović, Marina Perazić, Ana Pendić, Milan

Kalinić, Dušica Jakovljevi­ć, Marko Živić i mnogi drugi. konfete. Saša je po nasledniko­voj naredbi morao i da pomisli želju pre nego što je ugasio svećice, u čemu mu je pomogao i Ilija. Intimno slavlje oduševilo je Joksimović­a, koji nije očekivao ovakav poklon od najbližih. Ubrzo su se tom triju pridružili njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice.

 ??  ?? Nije propustio slavlje:
Radoš Bajić Uživale: Ceca Ražnatović
i Milica Mitrović Sin i majka zajedno u provodu: Danilo i
Ksenija Vučić Opustili se: Željko i Jovana Joksimović Slavljenik ugasio svećice i zamislio želju:
Željko Mitrović
Željkova mama...
Nije propustio slavlje: Radoš Bajić Uživale: Ceca Ražnatović i Milica Mitrović Sin i majka zajedno u provodu: Danilo i Ksenija Vučić Opustili se: Željko i Jovana Joksimović Slavljenik ugasio svećice i zamislio želju: Željko Mitrović Željkova mama...
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia