Alo!

Seka peva bolje od arijane, a izgleda bolje od monike

-

Pevačica Seka Aleksić, koja je održala nastup u Kotoru, pre nego što je izašla na binu prošetala je uz obalu sa suprugom Veljkom Piljikićem. U toj šetnji srela je Bogoljuba Karića i njegovu surpugu Milanku, koji su ih pozvali da im se pridruže na večeri.

Vesela ekipa ćaskala je i nazdravlja­la više od sata, a Boguljub je oduševljen pevačicom, koja ga je osvojila na prvi pogled.

- Milanka i ja samo uživali u Budvi i imali veliko zadovoljst­vo i čast da sretnemo po glasu srpsku Arijanu Grande, a po stasu ženu koja je prevazišla Moniku Beluči - Seku Aleksić i njenog supruga Veljka. Proveli smo divno veče sa jednom divnom ženom, majkom i sjajnim prijatelje­m! Odskora su Veljko i Seka roditelji, a ponosan sam što mladi rade na natalitetu i u to ime smo odlučili da se zabavljamo na Sekinom nastupu u Kotoru - istakao je Bogoljub, koji će se još nekoliko dana odmarati na Crnogorsko­m primorju. Opuštena atmosfera očigledno je prijala i Seki, koja je na fotografij­ama do kojih smo došli nasmejana. Ona je još jednom pokazala da živi kao sav normalan svet jer je, kako i priliči, na slučajnu večeru došla u trikotažno­m kompletu i bez trunke šminke. Seka je inače poznata kao jedna od retkih javnih ličnosti koje kada su van bine i scene izgledaju potpuno prirodno i u kežual su fazonu.

T. V.

Pevačica i biznismen sreli su se u Crnoj

Gori, pa su večerali u jednom budvanskom

restoranu

 ??  ?? Uživali u Kotoru: Seka i Veljko
sa Milankom i Bogoljubom
Uživali u Kotoru: Seka i Veljko sa Milankom i Bogoljubom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia