Alo!

kladioniča­ri žene sašu kovačevića

- Tamara.velickovic@alo.rs

miljenik žena ima najveće šanse da 2019. godine stane na ludi kamen, ali i

dobije decu

Piše: T. VELIčKOVIć Kako je pevač Saša Kovačević, miljenik ženske publike, i dalje neženja, jedna kladionica u Beogradu rešila je da izbaci kvote za razne opcije koje se tiču pevačevog privatnog života. Naime, obožavatel­jke od sada mogu pratiti tabelu sa koje će saznati mišljenja ljudi o tome kada će se popularni pevač oženiti, a kada će se ostvariti u ulozi roditelja. Kako „Alo!“saznaje, najveće kvote su da će se Saša Kovačević ove godine oženiti i da će dobiti bebu, ali s druge strane, šanse su izuzetno male da se to ostvari u 2017. godini, što nam je pevač i potvrdio.

- Moram da razočaram sve kladioniča­re, ali ove godine nemam to u planu. Ako se desi, javljam se da uzmemo lovu - kaže uz osmeh Saša Kovačević.

Ipak, za najvatreni­je obožavatel­jke nije sve tako crno. Kladionice predviđaju da će popularni Kovačević srodnu dušu naći neposredno pred 2019, kada će i izgovoriti sudbonosno „da“, tako da devojke još imaju vremena da pronađu put do srca ovog pevača. Sledeća godina je ona u kojoj već polako padaju kvote, a izgleda da kladionice poznaju Kovačevića, pa tu godinu ne uzimaju u obzir. Ipak, mogućnost uvek postoji.

- Najmanji značaj pripada ovoj godini, ako je sudeći po kvota

ma.

Jedan od najpoželjn­ijih neženja: Saša

Kovačević Izgleda da kladionice Saši ne predviđaju proširenje porodice tada, ali kada je kocka u pitanju, nikad se ne zna. Ako uložite 1.000 evra da će na ludi kamen stati uskoro, možete dobiti 10.000 evra, a da se ostvari u ulozi oca, na isti ulog, dobili biste 15.000 evra - priča izvor „Alo!” koji je upućen u kretanje ovih kvota.

Inače, Saša je u januraru ove godine okončao četvorogod­išnju vezu sa Jovanom Jocić.

 ??  ?? Kladioniča­ri zgrću lovu na emotivnom
životu pevača
Kladioniča­ri zgrću lovu na emotivnom životu pevača
 ??  ?? Priznaje da je za decu odavno spreman
Priznaje da je za decu odavno spreman

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia