Alo!

CRVEna ZVEZDa i FMP VEčERaS KREćU U BoRBU Za TiTULU Srbija čeka prvaka!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Počinju završne borbe za titulu košarkaško­g prvaka Srbije.

Finalna seriuja između Crvene zvezde i FMPa počinje danas (21, „Pionir”), a šampionski trofej pripašće ekipi koja prva dođe do tri pobede. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani „FMP arena” od 18.30, treći duel igra se u petak od 20 sati na Zvezdinom terenu, dok će termini eventualni­h narednih utakmica biće saopšten naknadno. Svi mečevi će biti direktno prenošeni na TV „Arena sport”.

Pred prvu utakmicu finalne serije, trener crveno-belih Dejan Radonjić, koji neće moći da računa na prvog plejmejker­a Stefana Jovića, koji se povredio u Sremskoj Mitrovici, očekuje dobru košarku, ali i kvalitetnu ekipu FMP-a, koja je potpuno zasluženo stigla do finala.

- Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica, ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč i stigli do finala plej-ofa, za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i da želimo da dođemo do još jedne titule. U finalu igramo protiv FMP-a, koji je napravio iznenađenj­e u polufinalu pobedom nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa

kvalitetim­a FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije. Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti, poput Voltersa. Sada razmišljam­o samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na zadovoljav­ajućem nivou i mislim da smo spremni za to. Pozivam navijače da dođu u „Pionir”, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogih takvih situacija u „Pioniru” i „Areni”, imam veliku želju, kao i svi momci, da opet zajedno krenemo u pozitivnu priču i da je završimo na Kalemegdan­u. Lepo je sećati se tih utakmica i tog ambijenta. Svima nam je posebno ostalo urezano kako je bilo i Milanu, momci to zaslužuju, prošli su teške i krizne situacije ove sezone i bio bi dobar osećaj da vidimo punu halu u ponedeljak,

Čekaju ih novi dueli: Ostin (FMP) i Bjelica (Crvena

zvezda) da zajednički krenemo u dobru seriju i da je na kraju završimo tamo gde smo rekli da ćemo je završiti - rekao je Dejan Radonjić.

 ?? FotoGrafiJ­e: a. dimitriJeV­ić ?? Hoće da obrne igricu:
Dejan Radonjić
FotoGrafiJ­e: a. dimitriJeV­ić Hoće da obrne igricu: Dejan Radonjić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia