Alo!

Pošao da sahrani brata, pa izgubio ćerku!

- Pišu: S. DŽ. STOJANOVIĆ - V. LOJANICA redakcija@alo.rs

U stravičnoj nesreći u kanjonu kod Višegrada porodica Vidaković iz

Užica izgubila je jednu ćerku, dok je druga teško povređena! Stoja Vidaković (34) preminula je juče ujutru u bolnici u Foči od posledica povreda zadobijeni­h kada je njena porodica automobilo­m sletela u kanjon reke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac Đorđe, majka Stanica i sestra

Ivana (32) povređeni. Saobraćajn­a nesreća dogodila se u subotu oko 21 sat, kada je automobil „ford fokus” kojim je upravljao Đorđe Vidaković sleteo u reku Rzav pod još nerazjašnj­enim okolnostim­a. Porodica Vidaković krenula je u Štrpce posle vesti da je preminuo brat Đorđa Vidakovića. - U subotu predveče im je javljeno da je u Štrpcima, odakle je Đorđe rodom, preminuo njegov brat. Spremili su se na brzinu i krenuli kod familije u Republiku Srpsku preko Dobruna. U šoku sam, saznanja o nesreći su veoma štura. Jedno što mi prolazi kroz glavu jeste da je Đorđu pozlilo za volanom, posle vesti o smrti brata - priča Stojina poznanica.

Svetlana Govedarica, portparol policijske uprave Foča, potvrdila je da je Stoja podlegla povredama.

- Devojka je preminula juče oko 3.30 u Univerzite­tskoj bolnici u Foči, gde se nalazi i njena majka, koja je u stabilnom stanju.

Prema njenim rečima, druga ćerka Ivana je zbog težine povreda prevezena iz užičke bolnice u Beograd na lečenje. Njihov otac Đorđe zadržan je u bolnici u Užicu i stabilnog je zdravstven­og stanja.

- Ivana Vidaković je zadobila teške povrede kičme i nije životno ugrožena, kao ni njen otac, koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege užičke bolnice.

Prema nezvanični­m informacij­ama, reč je o porodici Vidaković iz Užica, koja je poreklom iz Republike Srpske. - Odmah po prijavi da je automobil sleteo na mesto nesreće izašli su policija, vatrogasci i Hitna pomoć. U izvlačenju su pomogli i građani, koji su bili u blizini - ispričao je jedan očevidac.

Poznanici porodice Vidaković juče su nam rekli, pozivajući se na saznanja iz Foče, da je Stojino telo preneto u Sarajevo na odbukciju.

Stoja Vidaković (34) preminula je juče ujutru u bolnici u Foči od posledica povreda, dok su otac, majka i sestra povređeni

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia