Alo!

SINGER TEŠKO RANJEN SA TRI METKA!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Siniša Gomirac (22) zvani Singer, koji je u subotu pogođen sa tri metka u pucnjavi u centru Novog Sada, zadobio je povrede grudnog koša, ruke i noge opasne po život! On je u svesnom stanju prevezen u Klinički centar Vojvodine i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Pucnjava se dogodila u subotu posle 20 sati na taksi stanici u ulici Modene, jednoj od najprometn­ijih u Novom Sadu, u trenutku kada je tamo bilo puno prolaznika, koji su išli na festival vina.

Za sada nije poznato zbog čega je izbio sukob naočigled mnogobrojn­ih građana u centru grada. Nezvanične informcije ukazuju da je pucnjavi prethodila tuča između dve grupe mladića, posle čega je jedan od njih izvadio pištolj i pucao u Singera.

taksista

- Na trojicu mladića je pucano kada su hteli da uđu u taksi. Singer je tom prilikom ranjen, dok su dvojica njegovih drugova prošla bez povreda ispričao je jedan prolaznik.

Očevidac incidenta navodi da su njih trojica pre pucnjave imali verbalni sukob sa trojicom mladića koji su bili na taksi stanici.

- Posle svađe nasred ulice Singer je sa drugovima krenuo ka taksiju, dok su ih napadači pratili. U momentu kada je Singer hteo da uđe u taksi, jedan od njih je potegao pištolj i počeo da puca. Ispalio je nekoliko hitaca u njega. Odmah posle toga sva trojica su pobegla, dok je na taksi stanici nastala panika kaže Novosađani­n koji se zatekao na mestu obračuna.

Taksista, koji je bio za volanom automobila u koji su ušli Singerovi drugovi, rekao je da je čuo tri pucnja, posle čega se pognuo u automobilu.

Nisam znao šta se dešava. Mahinalno sam pokrio glavu rukama i spustio se ispod volana. Kad je pucnjava prestala, video sam da je mladić pored mog taksija bio obliven krvlju - ispričao je taksista.

Kako saznajemo u Kliničkom centru Vojvodine, mladić je bio svestan kada ga je Hitna pomoć dovezla u bolnicu.

- Mladić je posle dijagnosti­ke zadržan na odeljenju intenzivne nege. Reč je o povredama koje su opasne po život, zbog čega se nalazi pod stalnim nadzorom lekara - saopštili su u bolnici.

Uviđaj na mestu obračuna završen je u subotu kasno uveče, posle čega je Modenina ulica ponovo otvorena za saobraćaj. U policiji juče nije bilo zvaničnih reakcija na ovaj obračun, koji se odigrao u vreme kada je centar grada bio pun građana.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia