Alo!

Anestezija nije ubio Hajčara!

-

Više javno tužilaštvo u Subotici obustavilo je istragu protiv Vojislava Šarčevića (22) zvanog Anestezija iz Novog Sada, koji je bio osumnjičen za ubistvo Mirka Milićevića (42) zvanog Hajčar, sestrića vladike Irineja Bulovića, jer nema dokaza da je učestvovao u likvidacij­i!

Policija je u proteklih godinu dana, od ubistva vladikinog sestrića, uhapsila 13 osoba zbog sumnje da su umešane u zločin, ali je protiv svih obustavlje­na istraga zbog nedostatka dokaza. Alenu Kurini, koji se sumnjiči da je vođa jedne od najjačih kriminalni­h grupa u Vojvodini, stavljeno je na teret da je pomagao Anesteziji, tako što mu je obezbedio štek posle izvršenog zločina.

Anestezija je uhapšen u novembru prošle godine, u stanu Alena Kurine, zbog sumnje da je 1. jula 2016. u sačekuši

Novopazars­ka policija uhapsila je juče maloletnik­a (17) iz ovog grada u čijem je automobilu pronađena droga, saopštila je policijska uprava.

- Policija je zaustavila mladića prilikom rutinske kontrole vozila novopazars­kih registarsk­ih oznaka. Kod osumnjičen­og je pronađeno 158 grama sasušene biljne materije, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Paket je nađen prilikom pretresa automobila, zbog čega je odmah priveden - navodi se u saopštenju. Mladić se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćen­e proizvodnj­e i prodaje opojne droge. Uzorak zaplenjeno­g ubio Milićevića u subotičkom naselju Novi grad. Osim što je bio osumnjičen za ubistvo, on se tereti i za falsifikov­anje isprave.

- Istraga za teško ubistvo je obustavlje­na, dok je slučaj za falsifikov­anje ustupljen Osnovnom javnom tužilaštvu, koje i protiv Kurine vodi istragu zbog sumnje da je pomagao Anesteziji posle ubistva - izjavio je tužilac

Miroslav Krkelić. paketa je poslat na veštačenje radi provere da li se radi o marihuani. Protiv njega je podneta krivična prijava, posle čega je priveden u Više javno tužilaštvn­o na saslušanje. Tužilac će posle saslušanja proceniti da li je za vreme istrage neophodno njegovo zadržavanj­e u pritvoru. Nikola Kočović

 ??  ?? Mirko Milićević Hajčar
Mirko Milićević Hajčar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia