Alo!

Nata: Zar se ne vidi da sam zaljubljen­a?

-

Muzička zvezda Nataša Bekvalac pojavila se u crnoj haljini pripijenoj uz telo i preskupim cipelama kako bi zabavila posetioce jednog tržnog centra u Beogradu. Iako smo navikli da je viđamo u dosta provokativ­nijem izdanju, Nata je ovoga puta odlučila da bude smerna. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a čini se da je za to najzaslužn­iji njen sadašnji dečko Luka Lazukić, IT stručnjak. Da je zaista tako, potvrdila nam je i pevačica, koja je na našu konstataci­ju da izgleda srećno i zaljubljen­o odgovorila:

- Pa zar se to ne vidi na meni? Mislim da ne morate ni da me pitate - rekla je Nataša uz osmeh. Bekvalčeva je održala koncert od sat vremena, a publika je sa oduševljen­jem uglas pevala svaki njen hit. Nataša ističe da je ponosna što je među publikom bilo najviše dece.

- Zaista mi je drago kada ih vidim. Ja obično nastupam kasno u klubovima, tako da oni nemaju priliku da me slušaju. Eto, ovo je bilo za njih idealno rekla nam je pevačica. Kada smo pokušali da se vratimo na ljubavni život, Nata je to vešto izbegla. Očigledno je da je panonska barbika shvatila da će biti srećnija u ljubavi ako javnost što manje bude upućena u njen život.

Podsećanja radi, Nataša je pre nekoliko meseci započela vezu sa IT stručnjako­m Lukom Lazukićem, a nakon što su mediji objavili ovu informacij­u, pevačica više nije želela da se krije. Njih dvoje su do sada obišli nekoliko luksuznih destinacij­a, a Nataša je, po rečima njenih prijatelja, ludo zaljubljen­a i srećna. M. Srejić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia