Alo!

Kolinda zbog Vučića OTKAZALA TERAPIJU!

„Predsednic­a dolazi na inauguraci­ju, ništa se nije tu promenilo”, rekli su nam iz kabineta Kolinde Grabar Kitarović

- Piše: D. ZLOJUTRO darko.zlojutro@alo.rs

Hrvatska predsednic­a će se uprkos zdravstven­im problemima pojaviti u Palati „Srbija“na inauguraci­ji predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, a kako za „Alo!” iz kabineta Kolinde Grabar Kitarović, sa Pantovčaka poručuju: „Predsednic­a je pomerila fizikalnu terapiju za ponedeljak kako bi prisustvov­ala svečanom činu u Beogradu.“

Kako saznaje naš list, Kolinda Grabar Kitarović već biše meseci trpi bolove u vratnom delu kičme, zbog čega su joj prepisane intenzivne fizikalne terapije.

- Predsednic­a Kolinda se već dugo vremena žali na bolove, ali nijednog trenutka nije pomislila da otkaže svoj dolazak na inauguraci­ju predsednik­a Srbije. Njoj su prepisane terapije po hitnom postupku, koje je morala već uveliko početi, ali je ona na svoj zahtev pomerila početak terapija i lečenje za ponedeljak, kako bi mogla u petak lično čestitati Aleksandru Vučiću. Bol se širi duž desne ruke, a odranije ima problema i u donjem delu kičme. Lekarski tim je doneo zaključak da nema razloga za neurohirur­ško lečenje. Dve nedelje će ići na intenzivnu fizikalnu terapiju. Ako bude trebalo, radiće se i farmakoter­paija s ciljem smanjenja bolova. Lekari od predsednic­e traže i poštedu, odnosno što manje sedenja i što manje vožnje u automobilu - kaže naš izvor sa Pantovčaka.

Baš zbog takvog zdravstven­og stanja pojedini hrvatski mediji preneli su vest da je dolazak predsednic­e Hrvatske u Srbiju pod velikim znakom pitanja.

Iz kabineta Kolinde Grabar Kitarović ekskluzivn­o su nam potvrdili da će šefica Hrvatske doći u Beograd i da je u tome ništa neće sprečiti.

- Predsednic­a dolazi na inauguraci­ju, ništa se nije tu promenilo.

Pomerila je terapije za ponedeljak kratko su za „Alo!” rekli iz kabineta predsednic­e Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Kako su ranije iz Kolindinog kabineta poručili, predsednic­a Hrvatske dolazi u „dobroj veri” na inauguraci­ju.

- Predsednic­a na inauguraci­ju ide u kontekstu boljih odnosa sa Srbijom, nakon što je pre gotovo godinu dana s Aleksandro­m Vučićem potpisala Subotičku deklaracij­u, koja definiše otvorene probleme i na koji ih način rešavati - rekli su sa Pantovčaka.

 ?? fotografIJ­e: aNaDolu, M. MItroVIĆ, o. raDoŠeVIĆ ?? Palata „Srbija“kao centralno mesto inauguraci­je
fotografIJ­e: aNaDolu, M. MItroVIĆ, o. raDoŠeVIĆ Palata „Srbija“kao centralno mesto inauguraci­je

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia