Alo!

SONJA ME NE ZANIMA!

- Piše: LJ. TOZEV ljubomir.tozev@alo.rs

Bivši košarkaš Marko Jarić stigao je u Beograd usred haosa koji je nastao u braku pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje, za šta je on, navodno, krivac. Marko za „Alo!” nije demantovao da je imao avanturu sa Sonjom, ali nam je jasno stavio do znanja da ga ona ne interesuje.

- Ne želim uopšte da komentariš­em te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista milslite da ću komentaris­ti takve stvari? - rekao nam je Jarić na početku razgovora, a na pitanje da li je zbog problema koji su nastali sa Sonjom i Lukasom došao u Beograd odgovorio je:

- Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari.

To me ne zanima.

Na pitanje u kakvim je odnosi ma sada sa Lukaso suprugom Jarić je odbrusio:

- Hvala, prijatno , ne želim da oditanja govaram više na p- rekao je Marko i spustio sluušalicu.

Kako je „Alo!” v vi su u više navrat da će mu Sonja do šta će mu ona por koje može da ima.

- Marko se sa i nije viđao dok već je ona dolazil da sigurno ni došao. Ne znam da li su se čuli nakon svega, ali njemu svakako ne pada da se petlja u njen Lukasom. Nije on ženi Sonju, pa da ve drine. Zvali su de i slali mu šta s ne dotiče - kaže Jariću.

Prema gradsk kas je još poče da se Sonja do i tada su se li. Pevač je ta poruke u nj telefonu i na jem žive.

- Lukas jpre toga napisao Jariću poruku sa svog broja u Sonjinoime i poručio mu da ubuduuće sve šalje na taj

broj. Tako mu je Lukas dok je sedeo sa Sonjom na večeri posle svih svađa napisao da ga pozove i kada je ovaj to učinio, Aca je dao slušalicu Sonji. Ona je bila šokirana i besna. Onda joj je oteo slušalicu i poručio Jariću: „Je*aću ti mater što je*eš ovu moju ku*vu!“- pišu srpski mediji.

Kako saznajemo, Lukas je nakon toga Marku slao još gomilu pretećih poruka, dok nije shvatio da košarkaš ne snosi veću krivicu od Sonje. Sa druge strane, Jarića to nije uzrujalo.

- Bio je šokiran, ali ga to nije iznerviral­o. Marku su takve situacije komične, naročito što misli da je Aca to trebalo da reši sa svojom ženom, a ne sa njim. To što mu je Lukas pretio sa njenog telefona i poručio da će ga ubiti ako još jednom pipne Sonju Marko ne shvata ozbiljno, već kao revolt povređenog čoveka. On sa Sonjom svakako nije planirao ništa ozbiljno, da bi se sada oko toga nervirao. Ne verujem da će prijaviti Lukasa za pretnje jer Marko nije u tom fazonu. Više to doživljava kao priču u prazno - kaže naš izvor očigledno dobro upućen u čitavu situaciju.

Bivši košarkaš kaže

da u Beograd nije stigao zbog Vuksanović­a

i njihovog razvoda, iako se priča da je on

razlog tog kraha

 ??  ?? Otišla iz Srbije: Sonja Vuksanović Ćerka Viktorija je centar njihovog sveta
Otišla iz Srbije: Sonja Vuksanović Ćerka Viktorija je centar njihovog sveta
 ?? Foto: tV haPPY ?? Našao se između dve vatre: Marko
Jarić Preseo mu rijaliti: Srboljub Subotić Skinula 30 kilograma: Miljana Kulić Ne mari za
strica: Aleksandra
Subotić
Foto: tV haPPY Našao se između dve vatre: Marko Jarić Preseo mu rijaliti: Srboljub Subotić Skinula 30 kilograma: Miljana Kulić Ne mari za strica: Aleksandra Subotić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia