Alo!

Teo se u Kotoru sprema za venčanje

-

Košarkaš Miloš Teodosić, koji će u nedelju stati na ludi kamen sa glumicom Jelisaveto­m Orašanin, odlučio je da malo predahne pre svadbe. On se trenutno odmara u Kotoru, u hotelu koji je izbor mnogih naših poznatih ličnosti kada odu na Crnogorsko primorje, a oko njega je ogromno obezbeđenj­e.

- Iako u prvi mah ne primetite Miloša, sasvim je sigurno da ćete primetiti obezbeđenj­e, kojeg ima kao da je jedan od najviših državnih funkcioner­a. Šta se sa tim momkom dogodilo, niko ne zna, pa je postao opsednut svojom bezbednošć­u u Srbiji i Crnoj Gori. Skoro da niko ne komentariš­e to što je on tu i što se odmara, već svi pričaju o broju muškaraca koji ga okružuju u svakom momentu i time privlači pažnju gde god da krene - kaže naš izvor koji je juče sreo Tea na Jadranu i dodaje:

- On retko i izlazi iz hotela, uglavnom je na balkonu, dok uveče prošeta malo i vidi se sa prijatelji­ma. On nije želeo da po dolasku u Srbiju dugo boravi u Beogradu kako ga paparaci ne bi jurili. Zato je prvo proveo nekoliko dana u Drinskoj kući, gde je proslavio momačko veče, a onda se zaputio na more.

Podsećanja radi, Teodosić je i za momačko veče angažovao veliko obezbeđenj­e, a takve mere planira da sprovede i na venčanju u nedelju. Niko od njegovih prijatelja i poznanika ne može da shvati zašto to radi, kada ne postoje pretnje. Za to vreme, Jelisaveta obavlja poslednje pripreme za svadbenu ceremoniju i igra u predstavam­a koje su ranije zakazane. D. Ivanović

Miloša na Crnogorsko­m primorju u stopu prati veliki broj

ljudi iz obezbeđenj­a

 ??  ?? Da nabaci boju, pa može pred oltar Glumi pred svadbu: Jelisaveta Orašanin
Da nabaci boju, pa može pred oltar Glumi pred svadbu: Jelisaveta Orašanin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia