Alo!

SEVKA: Zbog Dok nije objavljeno da sam u novoj vezi, Milana sam Popović nije zvao sina izgubila bebu MILAN: Ovo je hajka na mene

- Piše: DUŠAN PANAJOTOVI­Ć dusan.panajotovi­c@alo.rs

Nije tačno da ga neće

viđati 200 dana i da sina vodim u Srbiju

Milan

Dok pevačica Severina Kojić tvrdi da je sud u Zagrebu privremeno­m merom odredio da 200 dana u godini ne može da viđa sina, kralj bakra Milan Popović tvrdi da to nije tačno. Srpski biznismen tvrdi da odlukom suda Severinina majčinska prava nisu ni na koji način ugrožena i da on samo želi da njihov sin Aleksandar podjednako provodi vreme i sa ocem i sa majkom.

- Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana provoditi sa mnom. Vreme s detetom se deli napola, s tim da majka može da nazove i poseti dete kada god poželi. Juče ga je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravn­o roditeljst­vo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom - istakao je Popović nedavno u intervjuu za portal „index.hr” i dodao:

- Takođe je netačno da ću odvoditi Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da veći deo vremena s Aleksandro­m provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal. Mi živimo u Zagrebu kada smo zajedno objasnio je srpski kralj bakra.

U svakom slučaju, ovo je bio povod da hrvatska pevačica obruši na bivšeg na RTL-u. Ona je ujedno iznela detalje iz zajedničko­g života sa Milanom i vremena kada se porađala.

- Bilo je problema zbog mojih godina i doktor je odlučio da se porodim carskim rezom. On je vikao na lekare, po njemu, morala bih prirodno da se porodim - tvrdi Sevka, a potom je optužila bivšeg da je kriv što je nedavno izgubila dete sa Igorom Kojićem.

- Kada Milan 13 dana nije vratio dete na moju adresu, tada sam apelovala na centar za socijalni rad, pa su mi rekli da sama odem po dete. Kako se tada nisam smela izlagati stresu jer sam išla na veštačku oplodnju, poslala sam mamu. On nije hteo da joj da dete. Morala sam da razgovaram s policijom. Tek kada su mu rekli da će podneti krivičnu prijavu protiv njega, onda ga je vratio. Zbog stresa sam tada izgubila dete, ali ovo ne nameravam da izgubim - rekla je Seve. Ona tvrdi da kralj bakra, navodno, u početku nije bio zaintereso­van za sina.

- Dok nije objavljeno da sam u novoj vezi, Popović nije zvao sina. On je na sudu rekao da detetu u prvoj godini života ne treba otac. Neću ovim ja ostati bez deteta, već dete bez majke, 200 dana u godini - rekla je ona.

 ??  ?? Traži novu odluku suda: Severina Kojić
Bori se za ravnopravn­o starateljs­tvo: Milan Popović Aleksandro­va sreća mu je najbitnija
Traži novu odluku suda: Severina Kojić Bori se za ravnopravn­o starateljs­tvo: Milan Popović Aleksandro­va sreća mu je najbitnija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia