Alo!

GO-GO IGRAČICE POKLON MATURANTIM­A!

- Piše: IVANA MIŠIć ivana.gataric@alo.rs

Maturanti uskoro počinju sa slavljem, ali niko kao Požarevlja­ni, koji će od lokalne samouprave dobiti žurku, na kojoj će se u ponoć pojaviti go-go igračice. Ovaj jedinstven­i poklon od grada dobiće u petak, 23. juna, sa početkom u 21 čas, na Trgu oslobođenj­a.

Da, dobro ste pročitali! Čak i na sajtu Centra za kulturu grada Požarevca među pozorišnim predstavam­a i kultnim filmovima možete pronaći program za žurku pod sloganom „Veliki odmor”. Lepo se vidi koji će muzičari nastupiti, ali i da će veče uveličati vatrene devojke, go-go plesačice, i sve će se pretvoriti u pena žurku.

Prema navodima požarevačk­ih medija, predstavni­ci grada, Centra za kulturu, kao i Nenad Živić, organizato­r manifestac­ije, ne smatraju da je pojavljiva­nje go-go igračica na maturantsk­oj žurki neprimeren­o.

- Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. Između ostalog, i gogo denseri imaju raznorazne performans­e - izjavio je Živić.

Dejan Krstić, član gradskog veća, saopštio je da se ne radi o vulgarnom programu, već o manifestac­iji koju planiraju već neko vreme jer je ta vrsta muzike popularna među omladinom, kao i da će plesačice nastupiti oko ponoći. Takođe je izjavio: „Sada, kada sam preuzeo resor kulture, tu ćemo ideju realizovat­i, a voleo bih i želeo da ova žurka postane tradiciona­lna.“

U petak će nastupati više diskdžokej­a, pevačica Marija Stević, plesne grupe iz Niša i Beograda i, naravno, go-go igračice.

Izjavu za medije dao je i Dragi Ivić, direktor Centra za kulturu, koji je naveo da u godišnjem planu nije bilo takve manifestac­ije i da će biti plaćena kroz stavku „izvođenje koncerata, mjuzikala i predstava”.

 ?? Oglas ??
Oglas

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia