Alo!

Srpkinja očarala Nadala na Ibici!

-

karijeru. Uz madridski Real, ova dva kluba u mom srcu zauzimaju najvažnije mesto. Žao mi je što će jedan od ovih timova završiti kvalifikac­ije - kaže Mijatović.

On smatra da je Miroslav

Đukić savršeno rešenje za Partizan i veruje da će crno-beli ove sezone igrati u nekom evropskom takmičenju.

- Partizan je prošle sezone dominantno došao do duple krune i zbog toga tim iz Humske sa punim pravom gaji ambicije o plasmanu

Veliki teniski šampion Rafael Nadal puni baterije pred početak sezone na travnatim površinama na Ibici. Posle osvajanja jubilarne desete titule na Rolan Garosu Rafa je odlučio da napravi pauzu i da se pripremi za treći ovosezonsk­i grend slem.

Ipak, ako je suditi po fotografij­ama koje kruže društvenim mrežama, Nadal je prvo odlučio da dozvoli sebi malo oduška. Osim brčkanja u moru i krstarenja na tri miliona evra vrednoj jahti pod imenom “Betoven”, teniska legenda je aktivna i tokom noči.

Sve to možda i ne bismo primetili da se nije pojavila njegova fotka sa jednom Srpkinjom. Anđela Marinković je bila na žurki u poznatom klubu na Ibici pod imenom “Lio”, kada je na nekoliko metara od sebe ugledala Rafu. Usledio je i selfi, kako to već red nalaže.

Ako je suditi po Nadalovom osmehu, društvo devojke koja, kako to svedoči njen profil na Fejsbuku, studira u Beču, veoma mu je prijalo. Fotke iz kluba i restorana koji je poznat po ludim žurkama i kabare programu, a na kojima je Rafa sa drugim ljudima, jasno dokazuju da ga je lepa Anđela zaista očarala.

- Izašla sam u subotu sa prijatelji­ma u taj klub. Nadal je bio vrlo ljubazan, raspoložen i pre svega kulturan. Uživali smo u dobrom društvu i atmosferi, ali zaista se ništa drugo ne krije iza ove fotke - objasnila je Anđela za “Alo!”.

V. Z. Očekuje se

relativno nepovoljan

uticaj biometeoro­loške

situacije na hronične bolesnike i

meteoropat­e.

 ??  ?? Miroslav
Đukić
Goran Pandurović Andrija Delibašić Navijači Budućnosti već su pravili haos na mečevima protiv
crno-belih
Miroslav Đukić Goran Pandurović Andrija Delibašić Navijači Budućnosti već su pravili haos na mečevima protiv crno-belih
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia